Ik vertrek

Ik vertrek…

In het tv-programma “Ik vertrek” worden mensen gevolgd die hun dromen najagen in een ander land. Het loopt weleens anders dan men van tevoren had bedacht. De vraag is of men zich van tevoren ook verdiept heeft in de gevolgen voor de belastingen.

Blog Geboorteverlof

Ik ben 1 maand te laat geboren!

De overheid wil nieuwe ouders helpen en breidt de regels en voorwaarden voor ouderschapsverlof en geboorteverlof per 2 augustus 2022 uit.

Survivaltocht

Ik wil een sabbatical!

John wil een sabbatical en maakt plannen om 3 maanden van het Bourgondische leven in België te genieten. Maar heeft hij genoeg vakantiedagen?

Vrij op een feestdag? Hoe zit het nou?

De officiële feestdagen zijn voor de meeste mensen een vrije dag. Gezien het feit dat deze dagen nationaal erkende feestdagen zijn, wil niet zeggen dat je ook altijd recht heb op een vrije dag.

Stagiair(e) of werknemer?

Stagiairs kunnen een waardevolle toevoeging zijn voor een bedrijf. Maar wat is nou het verschil tussen een werknemer en een stagiair?

It’s the Most Wonderful Time of the Year

Het liedje ‘It’s the Most Wonderful Time of the Year’ is bij niemand onbekend, echter bij dit nummer denken wij altijd direct aan Kerstmis en niet aan de zon…

Scroll naar top