Welkom op onze AAmezing website.

Sinds de oprichting in 1984 is het bedrijf snel gegroeid en heeft het een reputatie van hoge kwaliteit opgebouwd op het gebied van accountancy en belastingadvies, salarisadministratie en juridisch advies. Inmiddels kunnen wij bogen op een formidabele cliëntenportefeuille, zowel in de zakelijke als de particuliere sector.

Wij vereenvoudigen de complexe Nederlandse wet- en regelgeving, zodat onze cliënten zich kunnen richten op hun kernactiviteiten

AAme wil een proactieve organisatie zijn waarin medewerkers voortdurend leren en uitgedaagd worden. AAme houdt haar dienstverlening up-to-date en op een hoog kwaliteitsniveau.
Wij onderscheiden ons mede door vindingrijk, betrokken en professioneel creatief te werken. Wij creëren eenvoudige oplossingen geïnspireerd door onze positieve eigenwijsheid. Al onze AAme-medewerkers zijn dienstbare adviseurs die waarde hechten aan persoonlijk contact.

Nieuwe perspectieven: dat is wat AAme onze cliënten kan bieden. Dankzij onze unieke combinatie van lokale marktkennis en een perfect netwerk een Persoonlijke service en een professionele aanpak. AAme helpt u graag om vanuit een ander perspectief naar uw bedrijf te kijken. Zo neemt u de juiste beslissingen om uw organisatie sterker, wendbaarder en succesvoller te maken. Ongeacht of u een MKB-bedrijf, familiebedrijf, publieke organisatie of internationaal bedrijf bent.

AAme is een multicultureel bedrijf. Wij zijn trots op onze technische expertise en de kwaliteit van ons werk. Wij hebben de vaardigheden en de schaalgrootte om klanten van elke omvang, in alle sectoren, te bedienen, terwijl we wendbaar, persoonlijk en onderscheidend blijven in onze aanpak. Wanneer u met ons samenwerkt, kunt u de hoogste kwaliteit verwachten binnen ethische en wettelijke kaders. Het vertrouwen van onze cliënten in ons oordeel is de reden van ons bestaan. En dat vertrouwen willen we voortdurend verdienen.

Onze visie is om de leider te zijn voor uitzonderlijke klantenservice en dit betekent een laserfocus op kwaliteit, om de consistente levering van uitzonderlijke service te garanderen. Voor ons is uitzonderlijke klantenservice gebaseerd op vijf belangrijke componenten die AAme vandaag de dag definiëren: klantbehoeften, communicatie, betrokkenheid, mensen en waarde.

Het omarmen van diversiteit en gelijkheid is een integraal onderdeel van de AAme-cultuur, wat wordt weerspiegeld in onze gemeenschappelijke WAAROM. We zijn toegewijd aan het ondersteunen en opbouwen van een wereld die trots is op haar vele verschillen, wat resulteert in een rijke en levendige beroepsbevolking en samenleving.

U kunt kwaliteit van ons verwachten. Onze klanttevredenheidsscores zijn hoog, maar mocht u toch niet tevreden zijn, dan bespreken we dat graag met u.

Als u niet tevreden bent, vertel het ons. Als u tevreden bent vertel het de wereld!

Of het nu gaat om accountancy en belastingadvies, salarisadministratie of juridisch advies, persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel.
Een goede adviseur gebruikt zijn deskundigheid om waarde toe te voegen voor u als klant. Daarom stellen onze AAme adviseurs zich op als volwaardige sparringpartners, ze geven om u en uw bedrijf, ze ontzorgen u en denken met u mee.

Het belangrijkste bezit van een bedrijf zijn de klanten… Klanten krijg je als je het als bedrijf goed doet, mede omdat je gemotiveerde medewerkers hebt die begrijpen wat de klant verwacht. Onze medewerkers zijn dan ook het grootste kapitaal van AAme

AAmezing zijn is een klant verrassen door zijn of haar verwachtingen te overtreffen en daarmee een positieve emotionele reactie te creëren. Deze emotionele reactie leidt tot mond-tot-mondreclame. Be AAmezing heeft een directe invloed op de verkoop en winstgevendheid van een bedrijf, omdat het helpt om het bedrijf en zijn producten en diensten te onderscheiden van de concurrentie. AAmezing collega’s in combinatie met AAmezing diensten creëert AAmezing klanten.

Als u nog geen AAmezing klant bent, neem dan contact met ons op zodat we er zeker van kunnen zijn dat u dat wordt.


Met vriendelijke groet

Adrie de Poorter
CEO

Click to access the login or register cheese
Scroll naar boven