AAmezing Academy

Stages

Werken en leren bij AAme

Ben je (bijna) klaar met de studie en op zoek naar een uitdagende en unieke stage? Of ben je net afgestudeerd en wil je je eerste stappen zetten in het bedrijfsleven en op zoek naar een unieke en uitdagende baan? Of ben je al bekend op de arbeidsmarkt, maar vind je wat wij doen toch stiekem leuker? Wij bieden wij jou een unieke kans om een training ‘on the job’ te krijgen.

AAmezing Academy

Bij AAme Adviseurs houden wij al jaren onze kennis op peil en die deskundigheid willen wij graag met jou delen. Daarom hebben wij de AAMEZING ACADEMY, waar wij op de praktijk gerichte opleidingen geven. De docenten zijn onder andere onze eigen AAme-medewerkers, maar ook andere professionals uit het vak van de accountancy, de rechtspraak en van de Belastingdienst.

Startersfuncties ‘Werken en Studeren’

Ben jij in je laatste jaar van jouw HBO- of MBO-economie (niveau 4) opleiding, of ben jij in het bezit van een HBO- of MBO-Economie niveau 4 opleiding?
En ben jij op zoek naar een startersfunctie met veel uitdaging en een afwisselend takenpakket? Ben jij zelfstandig, leergierig en benieuwd naar de wereld binnen een kantoor dat internationaal opereert? Wil jij naast je nieuwe baan je ook nog verder ontwikkelen?

Winkelwagen
Click to access the login or register cheese
Scroll naar boven