Juridisch advies & contractmanagement

Onze juristen hebben de expertise in huis om u van professioneel advies te voorzien.

‘If you can’t explain it simply,
you don’t understand it well enough.’

Juridisch advies waar u verder mee kunt.

Een adequate juridische dienstverlening is van toenemend (strategisch) belang voor organisaties. Bij vrijwel iedere beslissing spelen juridische overwegingen een belangrijke rol. Als ondernemer wordt er veel van u verwacht. U bent voor iedereen het aanspreekpunt en draagt de organisatie op uw schouders. Dat is een hele verantwoordelijkheid. Hoe fijn zou het zijn als u meer rust en plezier in het ondernemerschap ervaart. Laat ons u helpen de juiste koers te varen!

Wij staan onze cliënten bij in het behalen van succes op juridisch gebied. Door goed te luisteren en een heldere en proactieve benadering te hanteren zorgen wij voor praktische en gewenste oplossingen. 

Onze expertise en ervaring stellen ons in staat om cliënten te vertegenwoordigen in verschillende situaties, van bijstand bij (fiscale of civiele) controles tot het indienen van administratieve bezwaarschriften of het voeren van gerechtelijke procedures.

Onze juridische aanpak is recht door zee, duidelijk en zonder overschot aan vakjargon. Neem gerust contact op met één van onze juristen om uw juridische vraagstuk voor te leggen. Vergeet niet; bij twijfel…. vragen!

Juridisch advies

De wet- en regelgeving in Nederland is complex en wijzigt voortdurend. Als ondernemer wilt u weten of uw bedrijfsvoering in lijn is met de Nederlandse wet, en welke rechten en plichten u heeft. Bijvoorbeeld indien sprake is van een conflict of een geschil. Onze juristen beschikken over jarenlange ervaring in de advocatuur en hebben de expertise in huis om u op deze momenten van professioneel advies te voorzien.

Arbeidsrecht

Als u een ondernemer bent met personeel, dan ontkomt u er niet aan: het arbeidsrecht. Vanaf het aangaan van een arbeidsovereenkomst tot aan het einde van het dienstverband gelden in Nederland veel wetten en regels waar u zich als ondernemer aan moet houden. Als ondernemer kunt u daardoor in een doolhof van rechten en plichten verzeild raken. Onze juristen kennen de weg uit dat doolhof op hun duimpje, en helpen u te voorkomen dat u voor verrassingen komt te staan.

AAme Webshop

In het verlengde van bovenstaande vindt u in onze webshop allerlei contracten, brieven en overige juridische documenten, die u kunt gebruiken voor het vastleggen van afspraken en het regelen van belangrijke juridische zaken.

Fiscaal advies

De Belastingwetgeving in Nederland is erg complex, een fout zit dan ook in een klein hoekje en is snel gemaakt. Een jurist heeft de expertise om u op diverse vlakken op het gebied van fiscaal recht te ondersteunen. Enkele voorbeelden van ondersteuning op het gebied van fiscaal recht zijn:

  • Onderhandelingen en vaststelling standpunten met de Belastingdienst;
  • Het in hoger beroep gaan tijdens een Belastingprocedure;
  • Behandeling van fiscale verzuim- en vergrijpboetes.

Contractmanagement

Helaas maken wij vaak mee dat cliënten werken met overeenkomsten met een te beperkte inhoud. Als ondernemer wilt u niet dat uw contracten hele boekwerken zijn, maar wél dat u uw contracten u goed beschermen tegen onnodige risico’s. Heeft u bijvoorbeeld een concurrentie- en relatiebeding opgenomen? Onze juristen weten de balans goed te bewaken, en kunnen u helpen aan een contract dat recht doet aan uw diensten. Zodat indien er zich een geschil voordoet u kunt vertrouwen op een goed contract!

Uw recht halen

Soms komt u als ondernemer er niet uit met de andere, en bent u genoodzaakt uwe recht te halen bij de rechtbank. Dat kent kansen, maar ook zeker risico’s. Onze juridisch adviseurs verdiepen zich in uw dossier en maken uw positie inzichtelijk. Zo weet u voordat u aan een procedure begint of het u de kosten en onzekerheden waard zijn.
Indien uw situatie het vereist hebben wij goede samenwerkingsverbanden met externe advocatenkantoren.

Een juridisch probleem is niet enkel juridisch

En dat weten we. Vaak maken we mee dat een klant contact met ons opneemt met de mededeling dat ze last hebben van een juridisch probleem. Bij AAme weten we dat de wereld groter is dan het juridische, en bekijken we naar uw juridische vraagstuk over de gehele breedte. Hoe is het probleem ontstaan, hoe kunnen we dit in de toekomst voorkomen, en hoe gaan we dit voor u zo efficiënt mogelijk oplossen? Onze juristen zijn mensen met échte ondernemersgeest en hebben daardoor oog voor het grotere plaatje. Loopt u als ondernemer dus tegen obstakels aan? Neem dan zeker contact met ons op!

Nieuws

Juridisch advies & contractmanagement

Team

Juridisch advies & contractmanagement
Stephan

S.A. (Stephan) Kitsos

Stephan is momenteel derdejaars student HBO-rechten aan de Hogeschool Leiden. In de loop van zijn…

Winkelwagen
Click to access the login or register cheese
Scroll naar boven