Algemeen Directeur / Internationaal Arbeids-, Compliance- en Belastingadviseur (aanwezig: ma t/m vr)
Adrie A.M. de Poorter

Adrie de Poorter is de oprichter en algemeen directeur van AAme Adviseurs B.V.

“Work hard but have fun.”

Adrie is geboren in 1960 en heeft Bedrijfseconomie en Fiscaal Recht gestudeerd aan de universiteiten van Den Haag en Rotterdam. Adrie heeft werkervaring opgedaan in verschillende landen, waaronder voornamelijk Amerika, Engeland en Nederland.

Adrie de Poorter heeft AAme opgericht in 1984 vanuit zijn overtuiging om het juiste te doen – voor klanten, collega’s en de gemeenschap – en zijn overtuiging is goed zichtbaar in de geschiedenis en cultuur van AAme. Adrie hecht veel waarde aan oprechtheid en respect. Hij realiseerde dat er een mogelijkheid is om goede service te verlenen tegen een laag tarief voor bedrijven die de wereld in hun achtertuin wilden hebben. Gedurende het bestaan van AAme is Adrie gericht gebleven op het bieden van persoonlijke en educatieve informatiebronnen voor cliënten. Hij heeft in meer dan 30 landen gewerkt, waardoor AAme een breed kennisnetwerk qua belasting, werkgeverschap en financieel advies heeft opgedaan.

Adrie is gedreven en cliëntgericht. Hij is een specialist op het gebied van (inter)nationale fiscale wetgeving, arbeidsrecht, internationaal advies, reorganisatie advies en grensoverschrijdende arbeid. Hij geniet van de uitdaging van het combineren van de juridische en wetenschappelijke aspecten van het beroep. Adrie wordt liever omringd door intelligente denkers, dan dat hij een groot budget heeft, maar niet geïnspireerd wordt. “Intelligente keuzes zorgen dat je er sneller komt”. Adrie heeft een constructief eigenwijze persoonlijkheid, hij is recht door zee en gelooft niet in het verspillen van tijd of geld.

“Just keep it simple.”

Kernwoorden van AAme zijn ‘eenvoud en creativiteit’. Een van de doelstellingen van AAme is om van haar cliënten, fans te maken en AAme is trots dat deze doelstellingen over het algemeen worden behaald. AAme is niet gewoon een willekeurig Accountants en/of Internationaal Belastingadvieskantoor, AAme heeft wel degelijk toegevoegde waarde. “We zeggen niet alleen dat wij een sparringpartner zijn van onze cliënt, AAme zal uw sparringpartner worden”.
“We zijn niet bang om u lastige en gecompliceerde vragen te stellen en we zijn ook niet bang om het uit te zoeken en de goede antwoorden te verschaffen. Wij zien onszelf als doktoren en specialisten voor onze cliënten en in perioden van financiële crisis geven we niet enkel financieel of belastingadvies, maar bieden wij ook marketing en/of commercieel advies. AAme creëert simpele oplossingen, geïnspireerd door onze positieve vasthoudendheid”.

“Honesty is the oxygen of life.”

Als algemeen directeur is Adrie verantwoordelijk voor het succes van het bedrijf. Het bepalen van de strategie en de visie, het bouwen van de cultuur, teambuilding, kapitaaltoewijzingen, de lat hoger leggen en innovatie zijn slechts enkele van zijn verantwoordelijkheden. Het hebben van een visie is niet genoeg, de sleutel is het communiceren van de visie. Wanneer men “het snapt”, zullen zij weten hoe zij de visie kunnen gebruiken in hun dagelijkse werkzaamheden.

Als de leider van het bedrijf zorgt hij er voor dat theorieën van Blanchard, Covey en Collins in de praktijk worden gebracht. Hij houdt van hard en slim werken, maar vooral met veel plezier.

Als adviseur voor zijn cliënten, gelooft hij in de filosofie van het oplossen van problemen, maar hij helpt de cliënt het liefst om problemen te voorkomen. Alles moet zo simpel mogelijk gemaakt worden, maar niet simpeler.

Als persoon houdt hij van zijn familie en hij geniet van het leven, draagt bij aan de gemeenschap en educatieve organisaties. Alhoewel hij veel reist, is hij altijd blij om de skyline van zijn woonplaats Delft te zien.

Adrie zijn vraag aan u zal zijn: “Wat kan ik voor u betekenen?“.

Click to access the login or register cheese
Scroll naar boven