werken bij AAme

Werken bij AAme

Gewoon niet zo standaard…

… en dat vinden wij juist heel normaal.

Ben jij op zoek naar een goede werk-privé balans? Heb jij wel voldoende vakantiedagen? Kan jij op dit moment jezelf nog steeds ontwikkelen? Is er een toekomstvisie voor jouw carrière? Heb jij voldoende zekerheid en stabiliteit? Is er voldoende fun op de werkvloer? Welke immateriële beloning wil jij graag ontvangen? Heb jij voldoening in je werk? Heb jij zinvol werk? Ontvang jij nog bewondering en waardering?

Dit zijn allemaal vragen die tegenwoordig van cruciaal belang zijn als je bij een (nieuwe) werkgever komt. Gelukkig is dit bij AAme Adviseurs al decennia goed geregeld.

AAme Adviseurs B.V.

AAme Adviseurs, daaronder begrepen haar dochterondernemingen AAme Accountants en Belastingadviseurs; AAme Salarisadviseurs; AAme Legal en AAme Solution providers, is een actief en dynamisch kantoor met een uitgebreide cliëntenkring in heel Nederland en het buitenland. Wij zijn een one stop shop op het gebied van accountancy, belastingadvies, salarisverwerking, juridische dienstverlening en specifieke dienstverlening voor de (grensoverschrijdende) recruitment/detachering industrie (waaronder contracting, payrolling en uitzenden onder de cao).

Wij versimpelen de complexe Nederlandse wet- en regelgeving zodat onze cliënten zich kunnen richten op hun kernactiviteiten en in staat zijn op de genoemde gebieden optimaal te functioneren.

AAme Adviseurs wil een proactieve organisatie zijn waarin medewerkers voortdurend leren en uitgedaagd worden. AAme houdt hiermee haar dienstverlening up-to-date en op een kwalitatief hoog niveau. Wij onderscheiden ons mede door op een vindingrijke, betrokken en professioneel creatieve wijze te werk te gaan. Wij creëren simpele oplossingen ingegeven door onze positieve eigenwijsheid. Al onze medewerkers zijn dienende adviseurs die veel waarde hechten aan het persoonlijke contact.

Wat mogen medewerkers van ons verwachten:

  • Een werkklimaat waarin we in staat zijn steeds topkwaliteit te leveren;
  • Uitdagende werkzaamheden en de mogelijkheid om een goede zakelijke relatie met onze klanten op te bouwen;
  • Een team van betrokken en toegankelijke leidinggevenden die helpen en ondersteunen;
  • Een eerlijk en transparant Persoonlijk-, Ontwikkel-, Performance- en Salarisprogramma (‘POPS’), waarin we met elkaar open praten over de doelen, de voortgang en de verwachtingen ten aanzien van persoonlijke ontwikkeling, prestaties en beloning;
  • Coaching om professionele ontwikkeling en persoonlijke groei te realiseren;
  • Waardering voor de rol die onze medewerkers voor onze cliënten en de maatschappij vervullen;
  • Dit weerspiegelt zich in een passend pakket aan arbeidsvoorwaarden. Ga met ons in gesprek over een maatwerk arbeidsovereenkomst;
  • Een open houding ten aanzien van feedback.

Het kapitaal van AAme

Het belangrijkste bezit van een onderneming zijn de klanten. Klanten krijg je als je het goed doet als bedrijf, mede omdat je gemotiveerde medewerkers in dienst hebt, die begrijpen wat de klant verwacht. Onze medewerkers vormen dan ook het grootste kapitaal van AAme.

Onze medewerkers krijgen de ruimte om te doen waar ze goed in zijn en waar hun passie ligt.

Kom werken bij AAme

In verband met de snelle groei van ons kantoor zijn wij op zoek naar nieuwe betrokken collega’s die liefde hebben voor het vak (parttime of fulltime).

Wij zoeken collega’s die over AAmezing kennis, kunde en vaardigheden beschikken, en soms ook de juiste diploma’s hebben. Collega’s die de capaciteit hebben om de complexe Nederlandse wet- en regelgeving te versimpelen en toegankelijk te maken én dit weten over te brengen op de cliënt. Daarbij zijn een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift van belang. Collega’s die gevoel voor humor hebben. En dat zij ons begrip van ‘Keep it simple ‘ kunnen toepassen (dat leggen we nog uit). Solliciteer en

• Ook onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zo slecht nog niet…

LET OP: Acquisitie op onze vacatures wordt niet op prijs gesteld!

Onze vacatures

(Junior) Jurist Contractmanagement

(Junior) Jurist Contractmanagement m/v (PT / FT) met gevoel voor humor… Werken binnen een klein, gezellig, zeer professioneel Legal team? Op zoek naar een plek waar jij veel kan leren over het contracten- en arbeidsrecht? En neem jij een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel en basiskennis over het contractenrecht mee? Dan zij wij op zoek naar jou!…

(Internationaal) Belastingadviseur

Als Belastingadviseur ben je onder andere verantwoordelijk voor het zelfstandig opstellen van aangiftes en het geven van belastingadviezen, daarnaast geef je advies op het gebied van fiscale vraagstukken en bezwaarschriften.

Assistent Accountant

Als assistent accountant zorg je onder andere voor het samenstellen van jaarrekeningen en het controleren van de financiële administratie van onze cliënten.

Salarisadviseur

Als Salarisadviseur voer je geheel zelfstandig de salarisadministratie van cliënten, en zorg je onder andere voor de pensioen-, fiscale- en overige periodieke aangiftes.

Salarisadministrateur

Als Salarisadministrateur bij AAme ben jij een duizendpoot. Je controleert klantgegevens, legt tariefafspraken vast en voert mutaties door.

Medewerker Administratie

Je vervult binnen AAme Adviseurs een belangrijke rol in het voeren van de administratie van de verschillende entiteiten.

Click to access the login or register cheese
Scroll naar boven