AAmezing Academy

Unieke stage of gewoon een hele nieuwe baan?   

Ben je (bijna) klaar met de studie en op zoek naar een uitdagende en unieke stage? Of ben je net afgestudeerd en wil je je eerste stappen zetten in het bedrijfsleven en op zoek naar een unieke en uitdagende baan? Of ben je al bekend op de arbeidsmarkt, maar vind je wat wij doen toch stiekem leuker? Via onze AAMEZING ACADEMY bieden wij jou een unieke kans om gedurende een aantal maanden een training ‘on the job’ te krijgen.

Bij AAme Adviseurs houden wij al jaren onze kennis op peil en die deskundigheid willen wij graag met jou delen. Daarom hebben wij de AAMEZING ACADEMY, waar wij op de praktijk gerichte opleidingen geven. De docenten zijn onder andere onze eigen AAme-medewerkers, maar ook andere professionals uit het vak van de accountancy, de rechtspraak en van de Belastingdienst.

Wij hebben een aantal beroepsopleidingen in eigen beheer, welke jou in staat stellen het vak dat jij kiest te kunnen leren en beheersen. Je krijgt uitgebreide theorie- en praktijklessen onder begeleiding van seniormentoren.

AAme Adviseurs biedt de mogelijkheid voor een werkleerstage bij één van onze entiteiten voor de volgende opleidingen: 

  • Administratieve dienstverlening
  • Accountancy
  • Fiscaal
  • Salaris en loonheffingen
  • Arbeidsrecht

Voor wie?

Wij hebben plaats voor MBO- of HBO-studenten, die in het kader van een stage kennis willen maken met ons kantoor en onze dienstverlening/werkzaamheden. Wij kunnen jou ook helpen bij het schrijven van je scriptie of bij het verwerken van jouw scriptie tot een publicatie in een (juridisch) tijdschrift. Kortom, tijdens de stage kun je ontdekken of één van onze dienstverleningen wat voor je is.

Op 1 maart 2022 zijn de eerste lessen van start gegaan.

Je zult begrijpen dat wij kieskeurig zijn. Je moet goede studieresultaten hebben behaald, geïnteresseerd zijn in ons vakgebied en dienstverlening, gedreven zijn om zaken tot op de bodem uit te zoeken en jouw gedachten helder op papier kunnen zetten.

Wij bieden een goed en zeer leuk team om mee samen te werken, goede persoonlijke begeleiding en een gepaste vergoeding, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en een fijne werksfeer.

Geïnteresseerd?

Wij ontvangen graag je motivatiebrief en CV via ons portaal, via onderstaande button. Wil je meer informatie, dan kun je via het e-mailadres werken@aame.nl contact opnemen met de heer A.A.M. de Poorter.

Click to access the login or register cheese
Scroll naar boven