Over AAme

De organisatie

AAme Adviseurs is een one stop shop op het gebied van accountancy, belastingadvies, salarisverwerking, juridische dienstverlening en specifieke dienstverlening voor de (grensoverschrijdende) recruitment/detachering industrie (waaronder contracting, payrolling en uitzenden onder de cao).

Wij versimpelen de complexe Nederlandse wet- en regelgeving zodat onze cliënten zich kunnen richten op hun kernactiviteiten en in staat zijn op de genoemde gebieden optimaal te functioneren.

Ons cliëntenbestand staat onder meer uit ondernemers uit het MKB, starters, (vermogende) particulieren en grotere internationale ondernemingen met betrekking tot hun activiteiten in Nederland.

AAme Adviseurs wil een proactieve organisatie zijn waarin medewerkers voortdurend leren en uitgedaagd worden. AAme houdt hiermee haar dienstverlening up-to-date en op een kwalitatief hoog niveau. Wij onderscheiden ons mede door op een vindingrijke, betrokken en professioneel creatieve wijze te werk te gaan. Wij creëren simpele oplossingen ingegeven door onze positieve eigenwijsheid. Al onze medewerkers zijn dienende adviseurs die veel waarde hechten aan het persoonlijke contact.

Be AAmezing

AAme dient zijn klanten met alle aandacht en ontzorgt van A tot Z. AAme treedt op als een volwaardige sparringpartner. 

Wij geloven dat elke unieke klant geweldig is in wat zij doen. Door onze klanten te ontzorgen en ze te laten focussen op hun core activiteiten, kunnen zij doen waar zij geweldig in zijn.

Waarom AAme?

HOOGWAARDIGE KENNIS, KUNDE EN VAARDIGHEDEN

AAme treedt op als een volwaarde sparringspartner.

HELICOPTERVIEW
Toepassing helicopterview bij het analyseren van problemen van onze cliënten.

INVESTERINGSBEREID
Bereid om te investeren in de cliënt.

PERSONAL TOUCH

AAme dient zijn klanten met alle aandacht door het persoonlijk contact, het meedenken met de cliënt en een snelle, proactieve response.

RUIME ERVARING

Ruime ervaring sinds 1984.

EIGENWIJSHEID

Positieve eigenwijsheid jegens cliënten.

HUMOR/JOVIAAL

Combinatie van professionaliteit en humor/ joviaal jegens cliënten.

ONE-STOP-STOP

Ontzorgt van A tot Z op het gebied van back office activiteiten, administraties en registraties.

FISCAAL EN JURIDISCH

Alles in huis op fiscaal en juridisch gebied in combinatie met het specialisme in expats.

Winkelwagen
Click to access the login or register cheese
Scroll naar boven