Teamwork makes the dream work

Over AAme

AAme Accountants en Belastingadviseurs is een actief en dynamisch kantoor met een uitgebreide cliëntenkring in heel Nederland en het buitenland. Hiertoe behoren vrije beroepsbeoefenaren, ondernemingen en ondernemers in het MKB-segment, grotere (internationale) bedrijven, non-profit organisaties, vermogende particulieren en starters. Een team van gemotiveerde medewerkers staat ter beschikking om u te begeleiden en te adviseren op administratief, fiscaal, juridisch en bedrijfseconomisch gebied.

AAme Accountants en Belastingadviseurs is opgericht in 1984 en heeft zich gespecialiseerd in de internationale en nationale belastingwetgeving, sociale verzekering wetgeving en financieel advies. AAme Accountants en Belastingadviseurs bestaat uit een aantal ondernemingen waaronder AAme Adviseurs B.V., AAme Accountants en Belastingadviseurs B.V., AAme Salarisadviseurs B.V., AAme Legal B.V., AAme Contractor Solutions B.V. en AAme Premium Solutions B.V.

Vanaf 1984 heeft het bedrijf zich snel uitgebreid en een reputatie opgebouwd met betrekking tot goede adviezen. AAme heeft een uitstekende cliëntenportefeuille opgebouwd, zowel in de particuliere als zakelijke sector.

AAme Accountants en Belastingadviseurs staat voor een no-nonsense beleid. De kern van ons bedrijf is accountancy en belastingadvies, maar u kunt bij ons ook voor meerdere speciale adviesdiensten terecht. Deels hebben we die in eigen huis, deels werken we hiertoe samen met partners. Daarnaast hebben wij een (internationale) salarisafdeling en zijn wij specialist op het gebied van grensoverschrijdende arbeid en alles wat daarmee samenhangt.

AAme Accountants en Belastingadviseurs heeft specifieke deskundigheid op verschillende gebieden. Wij geven individuele- en bedrijfsadviezen, maar ook adviezen naar aanleiding van audit-opdrachten. Voor de vragen waarop wij binnen AAme geen antwoord hebben, werken wij nauw samen met diverse specialisten.

Onze medewerkers zijn hoog gekwalificeerd en goed opgeleid. Ons motto is het geven van de beste adviezen, welke specifiek zijn toegesneden op de individuele wensen en omstandigheden van onze klanten.

AAme verzekert zich ervan dat haar klanten de adviezen en de redenatie welke hierbij hoort, kunnen begrijpen en toepassen.