Teamwork makes the dream work

Over AAme

AAme Accountants en Belastingadviseurs is een actief en dynamisch kantoor met een uitgebreide cliëntenkring in heel Nederland en het buitenland. Hiertoe behoren vrije beroepsbeoefenaren, ondernemingen en ondernemers in het MKB-segment, grotere (internationale) bedrijven, non-profit organisaties, vermogende particulieren en starters. Een team van gemotiveerde medewerkers staat ter beschikking om u te begeleiden en te adviseren op administratief, fiscaal, juridisch en bedrijfseconomisch gebied.

AAme Accountants en Belastingadviseurs is opgericht in 1984 en heeft zich gespecialiseerd in de internationale en nationale belastingwetgeving, sociale verzekering wetgeving en financieel advies. AAme Accountants en Belastingadviseurs bestaat uit een aantal ondernemingen waaronder AAme Adviseurs B.V., AAme Accountants en Belastingadviseurs B.V., AAme Salarisadviseurs B.V., AAme Legal B.V., AAme Contractor Solutions B.V. en AAme Premium Solutions B.V.

Vanaf 1984 heeft het bedrijf zich snel uitgebreid en een reputatie opgebouwd met betrekking tot goede adviezen. AAme heeft een uitstekende cliëntenportefeuille opgebouwd, zowel in de particuliere als zakelijke sector.

AAme Accountants en Belastingadviseurs staat voor een no-nonsense beleid. De kern van ons bedrijf is accountancy en belastingadvies, maar u kunt bij ons ook voor meerdere speciale adviesdiensten terecht. Deels hebben we die in eigen huis, deels werken we hiertoe samen met partners. Daarnaast hebben wij een (internationale) salarisafdeling en zijn wij specialist op het gebied van grensoverschrijdende arbeid en alles wat daarmee samenhangt.

AAme Accountants en Belastingadviseurs heeft specifieke deskundigheid op verschillende gebieden. Wij geven individuele- en bedrijfsadviezen, maar ook adviezen naar aanleiding van audit-opdrachten. Voor de vragen waarop wij binnen AAme geen antwoord hebben, werken wij nauw samen met diverse specialisten.

Onze medewerkers zijn hoog gekwalificeerd en goed opgeleid. Ons motto is het geven van de beste adviezen, welke specifiek zijn toegesneden op de individuele wensen en omstandigheden van onze klanten.

AAme verzekert zich ervan dat haar klanten de adviezen en de redenatie welke hierbij hoort, kunnen begrijpen en toepassen.

Missie & Visie

Missie

Het tegen een reële vergoeding meer toegankelijk maken en versimpelen van de complexe Nederlandse fiscale, civiele en accountancy wet en regelgeving. Daarnaast ontwikkelen wij op een integere manier creatieve oplossingen om het zaken doen van onze cliënten en relaties te vereenvoudigen.

 

Visie

Onze visie is er op gebaseerd om ons te onderscheiden van de veelal grijze pakken binnen onze branche. Dit bewerkstelligen wij mede door op een vindingrijke, betrokken en professioneel creatieve wijze te werk te gaan. Wij creëren simpele oplossingen ingegeven door onze positieve eigenwijsheid.  Dit alles om onze bedrijfsmissie, niet alleen voor ons maar voor alle betrokken partijen, tot een positieve uitvoering te brengen, voor nu maar vooral ook voor op de lange termijn.

Met betrekking tot onze expertise hebben wij middels onze kennis, missie en visie voor u binnen onze organisatie een zogenaamde one-stop-shop gecreëerd, waardoor het voor de cliënt mogelijk is om op meerdere terreinen advies te kunnen verkrijgen tegen een reële arbeidsvergoeding.

Aan onze cliënten beloven wij de door de wet opgelegde administratieve rompslomp en hierdoor ontstane ergernis te versimpelen en middels een kosten effectieve en simpele oplossing tot het door u gewenste resultaat te komen.

Wij willen eveneens de vele cliënten, waarvan er sommige al tientallen jaren de diensten van onze onderneming afnemen, bedanken voor het vertrouwen dat zij in ons stellen. Wij streven ernaar dat iedere cliënt van onze organisatie een fan is van de organisatie.