salarisadministratie, tegenwoordig via het toetsenbord

Een goede salarisadministratie;

belangrijk voor werkgever en werknemer

Heeft u personeel / werknemers in dienst? Dan is het belangrijk dat u als werkgever een gedegen salarisadministratie (loonadministratie) voert. Niet enkel voor uw personeel, maar ook voor uzelf als ondernemer.

Een gezonde salarisadministratie

Om een goede salarisadministratie te kunnen voeren moet er kennis en kwaliteit aanwezig zijn, aangezien de wet- en regelgeving rondom lonen, belastingen en administratie continu veranderen. Een gezonde salarisadministratie gaat verder dan de loonstaat, loonstrook en jaaropgave. U dient bijvoorbeeld ook te weten hoe u moet omgaan met verminderingsbeschikkingen, loonbelastingverklaringen, onkostenvergoedingen en eindheffingen. Tot slot dient u dusdanig te administreren dat het overzicht direct helder is en heeft u te maken met de bewaarplicht.

Uitbesteden van uw salarisadministratie komt de professionaliteit ten goede

Maakt u de keuze om uw salarisadministratie niet meer zelf te verzorgen, dan maakt u tijd vrij om te besteden aan de zaken waar u gespecialiseerd in bent. Doordat u uw loonadministratie uit handen geeft kunt u meer omzet genereren en uw loonadministratie wordt verzorgd door salarisprofessionals. Kortom, een win-win situatie, toch?

Een betrouwbare partner

Naast het verzorgen van de loonadministratie voor uw personeel, heeft u aan AAme een allround partner. Wij zien steeds vaker dat cliënten ervoor kiezen om steeds meer zaken bij ons onder te brengen. Wij nemen bijvoorbeeld het contractbeheer uit handen voor diverse cliënten, bieden diverse oplossingen voor het werken met zelfstandigen (zzp’ers) en bieden ‘eveneens diverse oplossingen voor consultancy en/of het uitzenden van contractors’.

Loonstrook en jaaropgave via het AAme Klantportaal

Uw medewerkers krijgen toegang tot het AAme Klantportaal waarop wij loonstroken, jaaropgaves en overige documenten klaarzetten. In dit online dossier kunnen uw medewerkers te allen tijde hun documenten raadplegen. Zodra er een nieuwe loonstrook of jaaropgave aan het dossier van de medewerker toegevoegd wordt, ontvangt de medewerker een e-mail met een link.

Sparren over de mogelijkheden?

Wilt u uw situatie bespreken en met onze specialisten sparren over de beste oplossing(en) voor uw situatie? Neem dan gerust contact op met één van onze adviseurs.

Winkelwagen
Click to access the login or register cheese
Scroll naar boven