Het AAme – Visionplanner Dashboard

Uniek instrument om sturing te geven aan uw organisatie.

Het AAme Visionplanner Management Dashboard is een uniek instrument om sturing te geven aan uw organisatie. U wilt trends eerder signaleren dan uw concurrenten? Meer sturen op verkoop, kosten en cashflow? Sneller en betere beslissingen nemen?

Met het AAme Visionplanner dashboard bestuurt u de onderneming vanuit uw eigen cockpit! Visionplanner is ontworpen voor ondernemers die geen interesse hebben in pagina lange cijfertabellen: de sturingsinformatie moet actueel, visueel en to-the-point zijn.

Grip op uw bedrijf en toekomst

Kunt u vandaag de juiste beslissingen nemen voor uw bedrijf op basis van actuele cijfers? Wij richten het AAme Visionplanner dashboard in op basis van uw behoefte aan inzicht. U ziet daardoor in één oogopslag welke onderdelen in de bedrijfsprocessen goed presteren en welke uw aandacht nodig hebben. Denk daarbij aan overzichten van de liquiditeit, de solvabiliteit of de debiteurenstand, maar ook aan personeelskosten en de bezettingsgraden. Zo kunt u op elk moment van de dag kansen en risico’s signaleren en de goede beslissingen nemen. Handige alerts houden u bovendien op de hoogte van afwijkende cijfers. Zo kunt u signalen krijgen over uw werkkapitaal, uw debiteuren en afwijkingen van uw begroting.

Prognoses maken

Hoe staat uw bedrijf er in verschillende scenario’s voor? Wat zijn de gevolgen van de beslissingen die u neemt? Want naast dat u uw actuele cijfers ziet, helpen wij u ook met inzicht in toekomstige cijfers. Via uw dashboard kunt u zelf ook gedetailleerde toekomstscenario’s maken. Simuleer volledige scenario’s door de historische trend te combineren met nieuwe plannen. In het AAme Visionplanner dashboard kunt u werken met eigen What-if’s, zodat u kunt zien wat het effect is van specifieke acties. Wij kunnen u daarbij zo nodig helpen, wij zien namelijk hetzelfde als u. Op het moment dat wij iets signaleren, zullen wij dit op een proactieve manier met u communiceren!

Uw administratie geautomatiseerd en zorgeloos uitbesteed

Om u te kunnen voorzien van actuele data, benutten wij de mogelijkheden van digitalisering en automatisering zo optimaal mogelijk. Bijvoorbeeld met de AAme – Dizzy Data App waarmee u uw facturen en bonnetjes veilig kunt scannen en uploaden. Wij zorgen voor een koppeling met uw bank en koppelen de verschillende applicaties aan elkaar. Zo kunnen we data snel verwerken en ontsluiten naar uw dashboard.

Visionplanner dashboard

Uw belastingaangiften en andere belangrijke documenten, zoals uw jaarrekening, staan klaar in het veilige AAme portaal, waar u ook uw aangiften kunt accorderen en uw jaarrekening digitaal kunt ondertekenen. In AFAS Online voeren wij uw administratie voor u in. Tevens kunnen wij uw salarisadministratie verzorgen. Ook hierbij vindt u de belangrijkste informatie overzichtelijk terug in uw eigen AAme portaal.

Via AAme – Visionplanner bieden wij:

  • Ontzorging : dataverzameling en rapportage geautomatiseerd;
  • Inzicht : alle relevante stuurinformatie binnen één dashboard;
  • Focus : specifieke KPI’s, benchmarking, scenario-analyse en meer.

Geïnteresseerd?

Onze adviseurs bespreken de mogelijkheden van het AAme Visionplanner dashboard graag met u door. Neem dan ook gerust contact op.

Winkelwagen
Click to access the login or register cheese
Scroll naar boven