Het AAme Comandi Dashboard

Max Verstappen is bezig aan zijn beste seizoen en de kans op zijn eerste Formule 1 wereldtitel is groter dan ooit. Tijdens een race moet hij soms in een paar seconden een beslissing maken op basis van de gegevens die hij doorkrijgt over de boordradio. Achter de boordradio zit een team van specialisten die gebruik maken van data. Data die real-time is, want elke seconde kan de data veranderd zijn en daardoor het resultaat van de wedstrijd beïnvloeden.

Inzicht

Als ondernemer wilt u ook in één oogopslag inzicht in actuele cijfers zonder diverse rapportages te moeten combineren of om moeilijke draaitabellen in een Excel-sheet te maken, die het jaar erop niet meer aansluiten. Het AAme Comandi-dashboard heeft de oplossing hiervoor. Door het eenmalig koppelen van uw administratie aan het dashboard en het instellen van de gewenste informatie kunt u elke dag, elk uur of iedere minuut real-time inzicht krijgen in de financiële situatie van uw onderneming.
Het AAme Comandi dashboard geeft u de mogelijkheid om budgetten, diverse Key Performance Indicators (KPI’s), benchmarking en alerts in te stellen.

Eigen indicatoren instellen

Door gebruik te maken van budgetten ziet u direct hoe u presteert ten opzichte van uw eigen begroting en daardoor kunt u sneller specifieke acties ondernemen waar nodig. Vaak wordt er achterom gekeken naar een budget en is het ingrijpen al te laat, maar met het Aame Comandi dashboard loopt u juist op de cijfers vooruit!

Met het instellen van uw eigen indicatoren, zoals bijvoorbeeld liquiditeit, debiteurenstand, personeelskosten of bezettingsgraden kunt u op elk moment van de dag inzien hoe u ervoor staat en daarop inspelen.
Handige alerts houden u namelijk op de hoogte van afwijkende cijfers.

Door een monitor op te hangen met daarop het AAme Comandi Dashboard kunt u uw team inzicht geven in bepaalde KPI’s. Denk bijvoorbeeld aan een horeca-onderneming, waar de gemiddelde omzet per tafel of per medewerker én het aantal gasten in een periode wordt getoond. Hierdoor kunt u meer betrokkenheid van uw medewerkers krijgen én kan het een motivatie zijn om als team de dagomzet te verhogen.

Sneller ingrijpen

Door een benchmark tussen verschillende vestigingen te laten zien in het AAme Comandi-dashboard heeft u de mogelijkheid om sneller sturing aan te geven per vestiging. Als het concept hetzelfde is, maar er ontstaan verschillen, dan ziet u in het dashboard meteen waar verbeteringen nodig zijn.

Als ondernemer wilt u zich meer bezig houden met uw vakgebied, net zoals Max dat doet. Door een blik op het dashboard en bij constatering van verschuivingen van de hoofdindicatoren kunt u sneller ingrijpen en houdt u meer tijd over voor wat echt belangrijk is: ONDERNEMEN op het hoogste niveau!

Comandi-specialist

Nieuwsgierig naar de ontzorging via het AAme Comandi-dashboard of blijft u liever achter de feiten aan rennen? Onze Comandi-specialist Maurits Verhoef zit klaar om uw cijfers onder handen te nemen. Neem contact met hem op via maurits@aame.nl of via (015) 820 00 40.


Nieuw dashboard

Deze blog is van 8 juli 2021. Inmiddels hebben wij een nieuw dashboard in gebruik genomen. U leest er alles over op deze pagina.

Winkelwagen
Click to access the login or register cheese
Scroll naar boven