Onze verloningsoplossingen

flexibel, betrouwbaar en zonder risico’s

Bij AAme Premium Solutions werken wij zowel met consultancy (leiding en toezicht bij APS) als met payrolling. Onze oplossingen zijn altijd: flexibel, betrouwbaar en zonder risico’s.

Al ruim 30 jaar biedt AAme constructies voor het werken met contractors (expats) en zelfstandigen (zzp’ers) in Nederland. Al met al zijn consultancy en payrolling de meest gekozen manieren voor het tewerkstellen van buitenlandse werknemers in Nederland.

Steeds meer bedrijven maken gebruik van consultancy en payroll oplossingen in Nederland.

  • Geregistreerd bij de IND (Immigratie- en NaturalisatieDienst) als erkend referent voor de kennismigrantenregeling;
  • NEN 4400-1 gecertificeerd;
  • Een eigen G-rekening;
  • Opgenomen in het register van het SNA (Stichting Normering Arbeid);
  • Een uitstekende relatie met de Belastingdienst, IND, VRO (i.v.m. certificering) en andere instanties;
  • En tot slot een team van accountants, belastingadviseurs en juristen om de complete dienstverlening te kunnen leveren.

Uiteraard voldoen wij ook aan alle bovengenoemde punten. Het is daarbij in het bijzonder van belang dat wij niet alleen oog hebben voor onze opdrachtgever, maar ook voor de werknemer. Een ontevreden werknemer heeft immers een ontevreden opdrachtgever als gevolg.

Stichting Normering Arbeid (SNA) Keurmerk: Inlenersaansprakelijkheid

AAme Premium Solutions B.V. (bekijk de verklaring van registratie) en AAme Management Precision B.V. (bekijk de verklaring van registratie) zijn opgenomen in het Register Normering Arbeid. Daardoor worden risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk, die gebruik maken van onze diensten, beperkt.

Wilt u weten wat het SNA-keurmerk precies inhoudt? Klik hier!

It’s the personal touch!

Naast de concurrerende tarieven is persoonlijk contact erg belangrijk. U krijgt bij ons één accountmanager toegewezen die u te allen tijde kunt benaderen als u vragen heeft. Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs!

Click to access the login or register cheese
Scroll naar boven