Waag de sprong!

Haal het maximale uit uw aangifte! Benieuwd naar ons tarief? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

C.J. (Cora) van Geest-Reedijk

Cora is geboren in 1969 en heeft ruime ervaring met aangiften inkomstenbelasting. Ze heeft de HEAO-opleiding bedrijfseconomie gedaan en haar propedeuse rechten behaald, daarnaast heeft Cora diverse fiscale cursussen gevolgd.

“Ask not what your country can do for you – ask what you can do for your country.”

Cora is haar carrière begonnen bij Coopers & Lybrand, inmiddels PWC. Na een periode van bijna 6 jaar vond zij het tijd voor een andere uitdaging en is zij naar Deloitte gegaan, waar zij ruim 7 jaar heeft gewerkt. Hier is zij begonnen als aangiftemedewerker en zij heeft zich opgewerkt tot manager aangiftepraktijk Human Capital Tax. Na de geboorte van haar kinderen is zij vrijwilligerswerk gaan doen. Zij heeft in deze periode IB-aangiften voor ouderen verzorgd en geholpen bij het invullen van formulieren voor mensen met een minimum inkomen.

Hierna heeft zij haar expertise verder verbreed op een kleiner consultancy kantoor in Delft, waar zij ook ervaring heeft opgedaan met aangiften vennootschapsbelasting en het MKB-bedrijf.

In januari 2013 is Cora begonnen bij AAme. Zij houdt zich bezig met het opstellen van aangiften (inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting) en alle daarbij behorende werkzaamheden, zoals het opstellen van bezwaarschriften en het aanvragen van toeslagen. Cora hecht veel waarde aan een hoge kwaliteit van dienstverlening. Persoonlijk contact met de cliënt en een goede, vakkundige service horen daarbij.

Als teamspeler is Cora van mening dat het beste resultaat wordt bereikt met de inzet van de verschillende talenten van de medewerkers.Fiscaal medewerker
+31 (0)15 820 00 36
cora@aame.nl
Bekijk mijn LinkedIn profiel