Fiscaal medewerker (aanwezig: ma-di-do)
Cora van Geest - Reedijk

Cora is geboren in 1969. Ze heeft HEAO Bedrijfseconomie gestudeerd in Breda en de propedeuse rechten aan de Erasmus Universiteit behaald.
Daarnaast heeft ze diverse fiscale cursussen gevolgd, waaronder HBO Belastingrecht.

Cora heeft ruime werkervaring op het gebied van inkomstenbelasting. Ze begon haar carrière bij PWC als aangiftemedewerker en groeide bij Deloitte verder tot manager aangiftepraktijk Human Capital Tax van de Internationale Belastingafdeling.
Bij een kleiner kantoor heeft ze haar expertise verbreed en ervaring opgedaan met aangiften vennootschapsbelasting en het MKB-bedrijf.

“Teamwork makes the dream work”

In januari 2013 is Cora in dienst getreden bij AAme Accountants & Belastingadviseurs BV.
Als fiscaal medewerker houdt ze zich voornamelijk bezig met het opstellen van aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting, het optimaliseren van belastingposities van expats, particulieren en ondernemers en alle daarbij behorende werkzaamheden.

Cora heeft passie voor haar vak en hecht veel waarde aan een hoge kwaliteit van dienstverlening. Persoonlijk contact met de cliënt en een goede, vakkundige service horen daarbij.

Ze wordt geïnspireerd door anderen, waaronder haar collega’s en mensen als Kenneth Blanchard en Corrie ten Boom.

Als teamspeler is Cora van mening dat het beste resultaat wordt bereikt door gebruik te maken van elkaars kwaliteiten en talenten.

Click to access the login or register cheese
Scroll naar boven