Overstappen naar AAme Salarisadviseurs

De overstap maken naar een andere Salarisadviseur gaat meestal gepaard met de overstap naar een ander salarissoftwarepakket. Hier wilt u niet teveel last van ervaren. AAme Salarisadviseurs adviseert om deze reden om de tijd te nemen om uw nieuwe adviseur en het salarissoftwarepakket te leren kennen.

In de ideale wereld zoekt u in het najaar uw nieuwe adviseur uit en is de keuze naast kennis, kunde, expertise en vaardigheden ook gebaseerd op het softwarepakket. Wisselen van salarissoftwarepakket kunt u het beste aan het begin van een nieuw jaar doen.

Zodra u voor AAme Salarisadviseurs hebt gekozen, zullen wij samen met u de huidige loonadministratie doornemen. Zodoende leren wij elkaar kennen als partners en kunnen onderlinge wensen worden afgestemd. Wij bieden het personeel meetings en trainingen aan om de samenwerking te optimaliseren. In de tussentijd zullen wij uw loonadministratie implementeren in ons salarissoftwarepakket, zodat wij in januari kunnen aanvangen met de eerste salarisverwerking.

Neem de tijd

In december en januari is iedereen vaak druk met de jaarafsluiting. Deze drukte kan ervoor zorgen dat het overstappen naar een ander salarissoftwarepakket ‘’erbij wordt gedaan’’, waardoor het niet de focus en prioriteit heeft die het zou moeten hebben. Indien u wenst over te stappen naar AAme Salarisadviseurs garanderen wij dat uw overstap onze focus en prioriteit heeft. Salarisverwerking is immers een belangrijke dienstverlening. Wij willen niet dat u of uw werknemers last hebben van de overstap.

Neem daarom ruim de tijd om uw nieuwe salarisadviseur te leren kennen. Bij AAme Salarisadviseurs helpen we u door samen met u te werken aan een gedetailleerd overstapplan.

Tijdens loonjaar overstappen

Als je ervoor kiest om tijdens een loonjaar te starten met AAme Salarisadviseurs als uw nieuwe salarisadviseur, dan zijn er een aantal opties:

  • Wij importeren de gehele salarisadministratie in ons salarissoftwarepakket. Terwijl uw medewerkers worden verloond vanuit het huidige salarissoftwarepakket, gaan wij “schaduwdraaien”. Dit houdt in dat de loonstroken in beide pakketten worden aangemaakt, zodat wij ze kunnen vergelijken. De administratie kan ook gefaseerd worden overgezet, indien dit de wens is.
  • U zegt uw oude salarissoftwarepakket op. Wij importeren de gehele salarisadministratie, richten de salarisadministratie volledig in en beginnen gelijk met verlonen. Loonstroken uit het verleden kunnen wij met terugwerkende kracht draaien, zodat de cumulatieve zichtbaar zijn

Interesse voor AAme Salarisadviseurs?

Heeft u interesse in de diensten van AAme Salarisadviseurs dan verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen. Na het verzenden van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Tevens wordt u in de gelegenheid gesteld om een leaflet over onze diensten te downloaden.

Click to access the login or register cheese
Scroll naar boven