Het lidmaatschap van The Association of Professional Staffing Companies (APSCo) biedt een betrouwbaar keurmerk voor de kwaliteit en service van onze dienstverlening. 

Om het APSCo lidmaatschap te verwerven heeft AAme Adviseurs op meer dan twintig punten kwaliteitsreferentiechecks ondergaan en hebben wij de gedragscode van APSCo moeten ondertekenen.

Als lid van APSCo ondergaan wij jaarlijks een compliance assessment, waarmee wij aantonen dat wij niet alleen onze wettelijke en regelgevende verplichtingen begrijpen, maar ook dat wij werken volgens de hoogste normen.

Door ons APSCo-lidmaatschap kunnen onze klanten er zeker van zijn dat zij samenwerken met een professioneel kantoor, dat een goed inzicht heeft in de marktsector en die zich inzet voor de naleving van de compliance- en kwaliteitsnormen.

AAme Adviseurs is sinds 2015 als Trusted Partner aan APSCo verbonden.

Zie ook APSCo Code of Conduct Trusted Partner (pdf) en Membership Certificate 2024 (pdf).

APSCo logo Trusted Partner

Over APSCo

APSCo vertegenwoordigd professionele recruiters sinds 1999. APSCo biedt als beroepsorganisatie een krachtige gezamenlijke stem voor de (internationale) professionele recruitmentindustrie en ondersteunt haar leden onder andere op beleidsmatig- (politiek), juridisch- en administratief gebied, biedt trainingen aan en voorziet haar leden van relevante arbeidsmarktinformatie.

Winkelwagen
Click to access the login or register cheese
Scroll naar boven