loonadministratie via het AAme portaal

Hoe was uw vakantie in Frankrijk, Italië, Nederland of helemaal ergens anders? Hopelijk een periode van ontspanning, bezinning, tijd voor elkaar en als het goed is, nieuwe energie om doelen en uitdagingen van de eigen onderneming met frisse moed aan te gaan.

Vrijheid met verantwoordelijkheden

Een eigen onderneming met personeel geeft heel veel vrijheden, maar er ligt ook veel op het bordje van de eigenaar van een onderneming. Een kleine greep uit deze verantwoordelijkheden is personeelsbeleid, juridische aspecten en natuurlijk het voeren van een loonadministratie.

Was vroeger alles beter?

Voor het voeren van de loonadministratie kon je in de goede oude tijd de bonnetjes netjes afgeven bij de loonadministrateur. Hierdoor wist u wat er verwerkt werd. Maar dit tijdperk ligt inmiddels al eeuwen achter ons. Tegenwoordig is er veelal mailcontact over mutaties met de loonadministrateur. Maar soms  rijst de vraag of mutaties al zijn doorgegeven, of dat sommige mutaties dubbel worden doorgegeven of in uiterste gevallen, de mutaties helemaal niet worden doorgeven.

Dit kan nadelige situaties veroorzaken voor uw medewerker(s), maar wettelijke gezien zeker ook voor u als werkgever.

Het werkgeversportaal van AAme

Om overzicht te hebben op uw loonadministratie is hiervoor het werkgeversportaal van AAme de perfecte uitkomst. Dit portaal bevat meerdere slimme en simpele oplossingen om grip te hebben op de ingediende en verwerkte medewerker / loonmutaties in uw loonadministratie. Dit is uiteraard overal en altijd online raadpleegbaar.

Hierin kan door u de keuze gemaakt worden om zelf mutaties te maken in uw eigen loonadministratie, of dit juist uit te besteden aan AAme. Op de achtergrond zal AAme hier altijd scherp op toezien of dit aan de wettelijke en arbeidsrechtelijke normen voldoet.

Win-Win-Win

Met het werkgeversportaal van AAme heeft u (weer) grip op uw eigen loonadministratie en alle voordelen en mogelijkheden dat dit met zich mee brengt. Dus meer grip op uw eigen loonadministratie, er minder tijd aan kwijt zijn én voldoen aan de wettelijke loonadministratie-eisen. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om het gevoel van de vakantieperiode toch nog iets langer vast te houden en houdt u meer tijd over voor de overige doelstellingen die u met uw onderneming wilt bereiken. Een win-win-situatie dus.

Een kans voor u?

Als u nieuwsgierig bent geworden naar de mogelijkheden van het werkgeversportaal van AAme, laat ons dit dan weten via payroll@aame.nl. Wij nemen dan contact met u op om vrijblijvend de voordelen en oplossingen met u door te nemen.


Click to access the login or register cheese
Scroll naar boven