AAmezing AAme

Ik ben  nu 1,5 jaar in dienst bij AAme en onder één van mijn taken valt het schrijven van een blog. Nu stond ik vroeger al te janken voor de klas als ik een spreekbeurt moest geven, dus een blog uit de losse pols schrijven is me op het lijf geschreven en dat ook nog met deze zomerse temperaturen… Not!

Al een ruime week aan het zoeken naar geschikte onderwerpen, wat is interessant, wat is actueel, wat is goed voor onze eigen business? En het enige wat ik denk ik is: ‘Kolere, wat is het warm in de slaapkamer’.

Zwarte humor

Op naar Stefan, onze Legal-tijger met zijn oude ziel, die weet wel raad. Hij is een paar maanden later dan ik gestart bij AAme. Met zijn zwarte humor kan ik met hem praten over werk- of privézaken, heerlijk! Wel even op Google gekeken of “zwarte humor” niet ineens iets grensoverschrijdends betekent, want bij AAme werken we met normen en waarden en iedereen is welkom, ras, geaardheid en welk kruisje je ook in je paspoort mag hebben: vrouw/man/het/blauw/paars/bruin/geel/wit, zelfs ik ben welkom! Diversiteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Maar goed, ik moet nog steeds blogmateriaal hebben, dus naar Stefan, onze snorjurist met de vraag of een blog over pensioen bij echtscheiding wat is, lekkere zware kost voor in de zomer en het enige wat hij zei… “Je gaat een blog schrijven over een dienst die we niet aanbieden? Top moet je doen, sluit je wel af met de tekst: Bij vragen, bel ons niet!“

Aamezing AAme

Dus nu maar gewoon over mijn eerste anderhalve jaar in dienst bij AAme Adviseurs, AAmezing AAme! Voorbij gevlogen en het gevoel dat ik er al zo’n 10 jaar met plezier werk.

Adrie, onze CEO met humor, doopte me al snel om tot ‘de kale’… en dat klopt. Ik hou ervan, humor op de werkvloer.

Gekleurde overhemden

Ik heb bij heel wel wat werkgevers gewerkt, toppunt was ontslag nemen omdat ik te gekleurde overhemden droeg (accountants moeten altijd een blauw overhemd en een kostuum aan, een roze overhemd is blijkbaar niet gewenst!), maar hier bij AAme voel ik me goed en thuis, ongeacht de kleur van mijn overhemden. Mijn collega’s zijn toppers en ja, er wordt hard gewerkt, maar ook zeker gelachen! Ik leer elke dag van Charlotte (Charly voor intimi), ze is ons financieel brein die mij scherp houdt en zorgt dat ik iedere werkdag met een lach de deur uit ga.

Hard werken

Hard werken wordt beloond en dat klopt, iedere dag weer. Tussen de middag wordt er een lunch verzorgd (niet normaal zo goed!) door onze lieve Saïd, onze facilitair medewerker, die je  de hele dag voorbij ziet rennen om het voor iedereen aangenaam te maken. Saïd is onze medewerker van de maand/jaar/eeuw!

Eigen sportschool

Ik vind de kookkunsten van Saïd beter dan die van mijn vrouw (sorry schat!), dus na een jaar kan ik wel zeggen dat ik mijn zwembandje altijd bij me heb… maar gelukkig kan ik die er vanaf werken in onze eigen sportschool. Na de vakantie (ik zeg niet welke) ga ik weer knallen in onze AAmezing Gym!

Mocht je nou net zoals ik in een warm bad terecht willen komen waarin je je gelijk thuis voelt, kijk dan eens bij onze vacatures!

Fijne nazomer! Ik blijf nog even op kantoor onder de airco.

PS. Ik heb het niet eens gehad over ons AAmezing-weekend naar Parijs met alle partners erbij, dat was pas echt gaaf! Maar over die ervaring vertel ik je graag tijdens een ‘bakkie’ koffie (geen slootwater) uit de beste koffieautomaat die er is.W. (Wilco) van Uden

Financieel Manager (aanwezig: ma t/m vr)

+31(0)15 820 00 45

wilco@aame.nl
https://www.linkedin.com/in/wilco-van-uden-81419b21/

Click to access the login or register cheese
Scroll naar boven