vennootschapsbelasting


Vennootschapsbelasting.

Belasting over de winst.

De vennootschapsbelasting is een belasting die wordt geheven over de winst van de in Nederland gevestigde of naar Nederlands recht opgerichte rechtspersonen. Naamloze vennootschappen en besloten vennootschappen zijn de meest voorkomende rechtspersonen. Bent u dus eigenaar van een BV of een NV? Dan moet u jaarlijks aangifte vennootschapsbelasting doen voor uw bedrijf over de in Nederland behaalde winst. Dit geldt in sommige gevallen ook voor stichtingen en verenigingen.

De Aangifte Vennootschapsbelasting

Het is belangrijk dat het opstellen van uw aangifte vennootschapsbelasting zorgvuldig en goed gebeurt. Onze accountants en belastingadviseurs werken nauw samen, zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Naast het opstellen en indienen van uw aangifte vennootschapsbelasting, wijzen wij u ook op fiscale mogelijkheden en risico’s voor zowel u als uw onderneming. Uiteraard houden wij hierbij rekening met de soms snel veranderende wetgeving, zodat u geen geld laat liggen en niet onnodig veel vennootschapsbelasting betaalt.

Winkelwagen
Click to access the login or register cheese
Scroll naar boven