De jaarrekening, twee handen aan het stuur -


De jaarrekening.

Basis voor verantwoorde beslissingen.

De jaarrekening; het financiële eindverslag van de onderneming dat ieder jaar opgesteld dient te worden. De jaarrekening geeft de prestaties van een onderneming weer en is tevens het uitgangspunt voor verantwoorde beslissingen voor komende jaren.

Is een jaarrekening verplicht?

Voor de meeste organisatievormen is het verplicht om een jaarrekening te deponeren bij de Kamer van Koophandel. Dit geldt bijvoorbeeld voor een B.V., N.V., Coöperatie, VOF (waarvan alle beherende vennoten buitenlandse kapitaalvennoten zijn) en verenigingen of stichtingen met een onderneming, welke in twee opeenvolgende boekjaren minimaal € 6 miljoen omzet per jaar genereren.
Eenmanszaken hoeven niet te deponeren.

Uw jaarrekening in handen van onze accountants

In overleg bespreken we welke rol u zelf wenst te vervullen. U kunt er voor kiezen om zelf uw administratie online te boeken. Wij controleren dan enkel of u goed geboekt heeft en of alles klopt. U kunt ook dozen met bonnetjes brengen en al het werk door ons uit laten zoeken en boeken; alles kan dus!

Zodra alle financiële administratie is afgehandeld stellen wij de jaarrekening samen. Uiteraard stellen wij (indien gewenst) ook de aangifte Vennootschapsbelasting op. Nadat wij de jaarrekening hebben opgesteld nemen wij contact met u op. Wij stellen de jaarrekening namelijk niet enkel op, maar bespreken deze onder het genot van een kop koffie met u. Daardoor krijgt u het benodigde advies om uw onderneming te sturen.

Twee handen aan het stuur

Aan de hand van ontwikkelingen en vergelijkingen bij het opstellen van de jaarrekening zien onze accountants trends. Met hun kennis en ervaring kunnen zij u voorzien van gepast advies waarmee u uw onderneming de juiste kant op kunt sturen.

Ons gevarieerde klantenportefeuille bestaat al ruim 35 jaar uit MKB bedrijven, ZZP’ers en startende ondernemers. Met velen van hen hebben wij al jarenlang een zeer goede relatie.

De “AA Accountant”

Bij AAme werken AA Accountants. Zij houden zich bezig met administratieve dienstverlening, het maken van jaarrekeningen én zijn adviseurs op bedrijfseconomisch en fiscaal gebied. Bovendien sturen zij een team van assistenten aan.

  • Onze AA Accountants zijn lid van het NBA (Nederlands Beroepsorganisatie van Accountants).
  • AAme Accountants en Belastingadviseurs B.V. is lid van de Auxilium Adviesgroep.

Click to access the login or register cheese
Scroll naar boven