Leaseautopakket

Leaseautopakket

Vermijd juridische ongelukken met het AAmezing Leaseautopakket!

Voor het aanbieden van een leaseauto aan uw werknemers kunt u gebruikmaken van ons Leaseautopakket, dat bestaat uit een reglement en een gebruiksovereenkomst voor een auto van de zaak. Deze producten bevatten (alle) belangrijke bepalingen met betrekking tot het ter beschikking stellen van leaseauto’s aan werknemers.

Duidelijke afspraken

Er komt veel kijken bij het beschikbaar stellen leaseauto’s aan werknemers. Het is cruciaal om bepaalde specifieke voorwaarden te verbinden aan het gebruik van een leaseauto van de zaak, om te voorkomen dat deze als arbeidsvoorwaarde kan worden aangemerkt. Als een auto van de zaak als arbeidsvoorwaarde wordt gezien is het namelijk een stuk lastiger om wijzigingen in het beleid omtrent het gebruik van hiervan aan te brengen en/of het gebruiksrecht in te trekken. Maak daarom duidelijke afspraken over onder welke voorwaarden deze auto’s ter beschikking kunnen worden gesteld. Het is verder belangrijk om met werknemers duidelijke afspraken te maken over de kosten met betrekking tot het gebruik van, onderhoud aan en eventuele reparaties van de auto. Daarnaast is het uiteraard belangrijk om overeen te komen hoe eventuele schades worden afgehandeld en onder welke voorwaarden het recht op een auto van de zaak kan worden ingetrokken. Verder is het wenselijk dat voor de werknemer duidelijkheid bestaat omtrent de fiscale consequenties van het gebruik van een auto van de zaak.

In ons reglement en de daaraan verbonden gebruiksovereenkomst zijn al deze belangrijke zaken geregeld. Deze producten stellen uw organisatie in staat om een duidelijk beleid te voeren ten aanzien van het beschikbaar stellen van een auto van de zaak, én deze kunnen worden aangepast aan de situatie van de individuele werknemer. U kunt met onze producten direct, onder de juiste voorwaarden, een auto van de zaak aanbieden aan uw werknemers en dit blijven doen bij werknemers die in de toekomst hiervoor in aanmerking komen.

Vermijd juridische ongelukken met ons AAmezing Leaseautopakket!

Het autoreglement en de gebruiksovereenkomst zijn verkrijgbaar voor € 500,00 (ex. BTW) per stuk, of gecombineerd als pakket voor € 899,- (ex. BTW). Wij kunnen de gebruiksovereenkomst ook aanpassen aan de situatie van de betreffende werknemer tegen een uurtarief van € 225,00 (ex. BTW).

Winkelwagen
Click to access the login or register cheese
Scroll naar boven