Woord van de oprichter

Adrie A.M. de Poorter, oprichter van AAme Adviseurs

Als algemeen directeur van AAme Adviseurs, heet ik u van harte welkom op onze website en wil ik u bedanken voor uw bezoek. Na meer dan een kwart eeuw zaken doen is AAme Adviseurs niet zomaar een naam in de Accountancy-wereld, het is een bekend merk en concept geworden.

AAme Adviseurs biedt onder andere diensten op het gebied van accountancy, administratie, internationale en nationale belasting en salarisverwerking, bemiddeling, arbeidsrecht, subsidies, werkvergunningen en kennismigrantenregeling, 30%-regeling en A1-certificaten en dit alles op een zeer hoog kwaliteitsniveau. Wij kunnen u ook voorzien van diensten op het gebied van Marketing & Communicatie. Dit is uniek voor het MKB-segment.

AAme is niet bang voor het stellen van ingewikkelde vragen en wij vinden het vanzelfsprekend om voor onze cliënten de correcte antwoorden uit te zoeken. Wij zien onszelf als een dokter en een specialist voor onze cliënten.

De twee belangrijkste doelstellingen zijn het belang van onze cliënt en ons beroep zodanig uitoefenen, dat wij voor onze cliënten een extra waarde creëren en u een fan wordt van ons bedrijf. Wij creëren een waarde voor onze cliënten door het vereenvoudigen van de complexe Nederlandse Belasting-, Civiele- en Accountancy wet- en regelgeving tegen een eerlijke vergoeding. Daarnaast ontwikkelen wij creatieve oplossingen om de bedrijfsprocessen van onze cliënten en relaties op een integrale wijze te vereenvoudigen. Groot of klein, lokaal, nationaal of globaal, onze cliënten profiteren van onze structuur doordat zij toegang hebben tot de meest relevante bronnen en relaties, waar zij ook mogen wonen.

Wij stimuleren onze cliënten, net als onszelf, om te innoveren. Laat anderen u niet tegenhouden. “Diegenen die zeggen dat je het niet kunt en je het niet zal kunnen, zijn waarschijnlijk diegenen die bang zijn dat je het wel zult kunnen. Innoveer of besta niet meer.”

Ik wil graag de vele cliënten, waarvan sommige al jaren trouwe klant zijn en gebruik maken van onze diensten, bedanken voor hun vertrouwen in ons bedrijf. Zij weten inmiddels dat wij in staat zijn vele problemen te kunnen oplossen, maar dat onze voorkeur er naar uit gaat om cliënten te behoeden voor problemen.

Mocht u naar aanleiding van onze website vragen of opmerkingen hebben, verzoek ik u dit telefonisch of per e-mail kenbaar te maken.

Hopelijk tot snel,
Adrie

Adrie A.M. de Poorter