Salarisadministrateur (aanwezig: ma t/m vr)

Wesley Hameeteman is geboren in 1984. Hij heeft de opleiding Verzorging op het Christelijk Lyceum in Delft afgerond, waarna hij Zakelijke Communicatie aan het Mondriaan college in Delft heeft gestudeerd.

“Always take a person seriously, you’ll see that it’s not as difficult as you thought it would be.”

Van september 2000 tot september 2001 was Wesley werkzaam bij de Technische Universiteit in Delft als medewerker van het vervoersplan. Dit plan was gemaakt om de medewerkers van de gehele Technische Universiteit te stimuleren om gebruik te maken van o.a. de carpoolregeling en het openbaar vervoer. Tevens was hij verantwoordelijk voor het bestellen en verzorgen van de nu algemeen bekende dienstfiets.

Van september 2000 tot juni 2003 heeft hij de opleiding Zakelijke Communicatie gevolgd aan het Mondriaan college in Delft en heeft daarbij de volgende certificaten behaald:

  • Zakelijke economie
  • Bedrijfseconomie
  • Zakelijke communicatie Engels
  • Zakelijke communicatie Nederlands

Van januari 2002 tot september 2003 was hij werkzaam als financieel medewerker bij de Technische Universiteit (Faculteit Bouwkunde) in Delft. Hierbij was hij verantwoordelijk voor het betalen van facturen, het betalen van declaraties van de medewerkers van bouwkunde, het bestellen van materiaal voor gebruik van het maken van maquettes en controle van journaalposten.

In november 2003 is Wesley in dienst getreden bij AAme Salarisadviseurs als Loonadministrateur, waarna hij is doorgegroeid tot Salarisadviseur. Hierbij is hij verantwoordelijk voor het verzorgen van de Payroll en de maandelijkse loonbelasting aangiftes.

Click to access the login or register cheese
Scroll naar boven