Belastingadviseur (aanwezig: ma-di-do-vr)

Geboren in 1975. Opleidingen HBO M.E.R., Fiscaal Recht op de Erasmus Universiteit, Beroepsopleiding Nederlandse Orde van Belastingadviseurs

“You can do anything you set your mind to.”

Tijdens zijn stage voor de M.E.R.-opleiding op de Hogeschool voor Economische Studies kwam Quintin er achter hoe interessant, veelzijdig en afwisselend het vak belastingrecht eigenlijk is en is hij daarna de studie fiscaal recht op de Erasmus Universiteit gaan volgen. Aan het einde van zijn studie is Quintin zijn carriere begonnen bij een van de grotere belastingadvieskantoren.

“Life is what you make of it.”

Na een aantal jaren hier werkzaam te zijn geweest was Quintin op zoek naar een nieuwe uitdaging en sinds 1 augustus 2014 is hij werkzaam bij AAme Accountants & Belastingadviseurs. Quintin houdt zich bezig met het verzorgen van aangiftes en het geven van (belasting)adviezen. Als fiscalist wil hij het maximale uit zichzelf halen om zichzelf zo te ontwikkelen. Door het creëren van een goede relatie met de klant is het zijn streven om samen met zijn collega’s de klant zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn en om samen met de klant de best haalbare oplossingen te realiseren.

Scroll naar top