Applicatiebeheerder (aanwezig: ma t/m vr)
Max

Max Stuijfzand, geboren op een mooie zomerdag in 1981. Hij is werkzaam op de afdeling Backoffice en de salarisafdeling. Hij verricht administratieve werkzaamheden voor alle dochterondernemingen van AAme. Daarnaast is hij ook eerste aanspreekpunt voor het gebruik en de mogelijkheden van applicaties.

“Always turn your problems into challenges, or pivottabels”

Max werkt vanaf september 2007 bij AAme en heeft in de avonduren de HBO-studie Bedrijfseconomie afgerond. Naast zijn werkzaamheden bij AAme heeft hij in de avonduren ook de opleiding Hoger Financieel Administratief Management (HOFAM) in 2015 met succes afgerond. Met de afronding van deze twee opleidingen is Max, in combinatie met zijn kloppende hart voor automatiseren en zijn positieve eigenwijsheid, nog beter in staat om financiële en software processen te optimaliseren voor zowel u als cliënt als AAme zelf.

“The glass isn’t half empty, it’s always half full.”

Een grip van automatiseringsmogelijkheden om met Max te bespreken of te laten inspireren zijn importen, excelformules, koppeling met andere pakketten, draaitabellen en mailings. Als het maar uw doel dient!

“Whatever you pay attention to, grows.”

Met zijn kennis, kunde en vaardigheden zorgt Max ervoor dat op elke vraag of automatiseringsuitdaging, die een cliënt heeft, een passend antwoord zal komen!

Click to access the login or register cheese
Scroll naar boven