Een betrouwbare payroll constructie

NEN-gecertificeerd, eigen G-rekening, opgenomen in het SNA register en geregistreerd bij de IND voor de kennismigrantenregeling. Kortom: alle ingrediënten voor een betrouwbare partner en een langdurige relatie.

Download de brochure

D.F.C. (Dennis) van den Bos RB

Geboren in 1974. Dennis heeft HEAO richting Commerciële Economie – International Management gestudeerd aan de HES in Rotterdam.

“Well done is better than well said.”

In het jaar 1999 (direct na zijn studie) is Dennis zijn carrière begonnen bij AAme. In het eerste jaar hield Dennis zich vooral bezig met het aanvragen van tewerkstellingsvergunningen en 30%-vergoedingsregelingen. Gedurende het jaar 1999 heeft hij zich verder ontwikkeld als salarisadministrateur.

Dennis heeft in de avonduren de opleiding CB-Belastingconsultent afgerond en is sinds 2002 gecertificeerd CB-Belastingconsulent. Gedurende zijn verdere carriere heeft Dennis de studie CB-Belastingadviseur gevolgd. Sinds juni 2013 is hij gecetificeerd CB-Belastingadviseur.

Dennis vervult de functie Relatiemanager, is Belastingadviseur en is medeverantwoordelijk voor AAme Premium Solutions B.V.Relatiemanager
+31 (0)15 820 00 34
+31 (0)6 29 17 56 53
dennis[at]aame[d0t]nl
Bekijk mijn LinkedIn profiel