Uw payroll partner voor de toekomst

Neem gerust contact op for persoonlijke toelichting en een proefberekening.

Neem contact op
Onze payroll constructie: flexibel, betrouwbaar en zonder risico’s

Al ruim 30 jaar biedt AAme constructies voor het werken met contractors (expats) en zelfstandigen (zzp’ers) in Nederland. Al met al is payrolling de meest gekozen constructie voor het tewerkstellen van buitenlandse werknemers in Nederland.

 

Payrolling nog steeds groeiend in Nederland

Steeds meer bedrijven maken gebruik van payroll constructies in Nederland waarbij het payrollbedrijf de juridisch werkgever is. Momenteel maken ruim 12.000 organisaties in Nederland gebruik van payrolling. Daardoor zijn er 195.000 mensen werkzaam met een payrollbedrijf als juridisch werkgever (waarvan 26% vast in dienst komen na de periode van payrolling). Dit aantal zal naar verwachting de komende jaren blijven groeien!

 

Voordelen van payrolling

Door de flexibiliteit, het gemak en de beperkte risico’s is payrolling interessant voor iedere werkgever. Het maakt ook niet uit of het een kort project of juist een doorlopend project betreft.

Verleden tijd

Alle administratieve handelingen die behoren bij werknemers zijn verleden tijd, zoals:

 • arbeidsovereenkomsten;
 • loondoorbetalingen;
 • verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid;
 • jaaropgaven;
 • ontslagprocedures;
 • salarisadministratie;
 • wijzigingen in wet- en regelgeving

U ontvangt van ons een factuur voor de werkzaamheden. Deze moet u uiteraard administratief verwerken, maar meer hoeft u niet te doen!

 

Een goed payroll bedrijf

Er zijn veel payrollbedrijven (umbrella companies) die payrolling aanbieden, maar lang niet alle partijen zijn te vertrouwen. Veel van dit soort bedrijven, ook wel “cowboys” genoemd, bestaan niet lang en vormen zeker geen business partner. Een goed en betrouwbaar payroll bedrijf wordt gekenmerkt door onder andere:

 • Geregistreerd bij de IND (Immigratie- en NaturalisatieDienst) als erkend referent voor de kennismigrantenregeling;
 • NEN 4400-1 gecertificeerd;
 • Een eigen G-rekening;
 • Opgenomen in het register van het SNA (Stichting Normering Arbeid);
 • Een uitstekende relatie met de Belastingdienst, IND, VRO (i.v.m. certificering) en andere instanties;
 • En tot slot een team van accountants en belastingadviseurs om de complete dienstverlening te kunnen leveren.

Uiteraard voldoen wij ook aan alle bovengenoemde punten. Het is daarbij van belang dat de payroll organisatie niet alleen oog heeft voor de werkgever, maar ook voor de werknemer. Een ontevreden werknemer heeft immers een ontevreden werkgever als gevolg.

Lees meer over de Kennismigrantenregeling

Stichting Normering Arbeid (SNA) Keurmerk: Inlenersaansprakelijkheid

AAme Payrolling Solutions B.V. (bekijk de verklaring van registratie) en AAme Management Precision B.V. (bekijk de verklaring van registratie) zijn opgenomen in het Register Normering Arbeid. Daardoor worden risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk, die gebruik maken van onze diensten, beperkt.

Wilt u weten wat het SNA-keurmerk precies inhoudt? Klik hier!

 

 

 

It’s the personal touch!

Naast de concurrerende tarieven is persoonlijk contact erg belangrijk. U krijgt bij ons één accountmanager toegewezen die u te allen tijde kunt benaderen als u vragen heeft. Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs!

Neem direct contact op