Een flexibele oplossing

Neem gerust contact op voor meer informatie!

Neem contact op
No-nonsense uitzendoplossing onder de NBBU CAO

De Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU) is een bond die de belangen behartigt van uitzendbureaus in het midden- en kleinbedrijf in Nederland.

 

De NBBU CAO

In de NBBU CAO staan afspraken die gemaakt zijn tussen de vakbond en werkgevers over lonen, vrije dagen, ziekte en de rechten en plichten van de flexwerker evenals opbouw van pensioen. Deze CAO is opgebouwd uit 4 fases. Hoe langer de werknemer werkt binnen de CAO, hoe meer rechten hij opbouwt. Echter, na onderbreking van minimaal 26 weken begint de werknemer weer opnieuw bij fase 1.

 

Uitzendoplossing via AAme onder de CAO

Middels onze dochtermaatschappij, AAme Flex Solutions B.V., hanteren wij de NBBU CAO voor professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. Hiermee bieden wij een alternatief voor onze andere consultancy oplossing.

 

Stichting Normering Arbeid (SNA) Keurmerk: Inlenersaansprakelijkheid

AAme Flex Solutions B.V. (bekijk de verklaring van registratie) is opgenomen in het Register Normering Arbeid. Daardoor worden risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk, die gebruik maken van onze diensten, beperkt.

Wilt u weten wat het SNA-keurmerk precies inhoudt? Klik hier!

payroll solution netherlands

 

It’s the personal touch!

Naast de concurrerende tarieven is persoonlijk contact erg belangrijk. U krijgt bij ons één accountmanager toegewezen die u te allen tijde kunt benaderen als u vragen heeft. Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem dan gerust contact op met één van onze adviseurs.

Neem direct contact op