Samen sterk: Wij geven 103% voor u

We kunnen er niet om heen, het Coronavirus houdt ons in de tang. We staan voor het eerst in ons leven in de rij voor de supermarkt, kunnen niet meer naar de kapper en we beginnen met zijn allen langzamerhand de ochtendspits te missen. Er zijn geen voetbalwedstrijden meer waardoor ik de herhaling van Feyenoord-Ajax van vorig zijn seizoen ( 6-2 ) inmiddels al zo vaak voorbij heb zien komen op FOX Sports dat het niet eens meer pijn doet aan mijn Ajax-hart. Op deze zaken hebben wij echter geen invloed, maar waar wij wel van invloed zijn, zijn wij u graag van dienst.

Uiteraard zijn deze zaken alleen maar randzaken, uiteindelijk gaat het allemaal om gezondheid en het welzijn van u en uw familie. Om u zelf en uw gezin te onderhouden bent u afhankelijk van uw onderneming, maar wat als er geen omzet meer gemaakt wordt? Welke mogelijkheden zijn er dan nog?

Ook in deze tijd assisteren wij met uw fiscale en administratieve vraagstukken. Immers die jaarrekening en aangifte omzetbelasting moet nog steeds gedaan worden. De jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting laat ook niet op zich wachten.

Maar naast deze ‘’standaard’’ werkzaamheden mag u juist in deze tijd nog een stapje extra verwachten. Wij zorgen ervoor dat alle noodzakelijke aanvragen en regeling uit handen worden genomen, maar kijken ook samen naar uw business om deze levende te houden in deze onzekere tijden. Denk bijvoorbeeld aan het aanvragen van uitstel van betaling, het aanvragen van Noodmaatregel Overbrugging ten behoeve van behoud van Werkgelegenheid (NOW) of welke vorm van hulp van de overheid dan ook. Samen staan we sterker dan één.

Wij zijn geen dokters, maar doen er, met onze missie en visie in gedachte, alles aan om te zorgen dat u en uw onderneming de tijd van crisis doorkomen.

Rest mij niks anders dan u veel gezondheid toe te wensen.

Contact