Orde op zaken stellen

Besteed uw salarisadministratie en overige personeelszaken uit en u kunt focussen op de kern van uw business.

Download de brochure
Internationaal detacheringsbureau of het lokale MKB?

Wij ontzorgen een zeer breed klantenportefeuille op het gebied van salarisadministratie en -advies. Of u nu een lokale MKB-ondernemer bent en uw administratieve rompslomp wilt onderbrengen, of een internationaal detacheringsbureau met werknemers waarvoor de kennismigrantenregeling en de 30%-regeling moeten worden aangevraagd maakt ons niets uit – iedereen krijgt dezelfde persoonlijke behandeling.

 

Het uitbesteden van uw salarisadministratie en personeelszaken kan u veel tijd en moeite besparen. Het is echter wel van belang dat u dit bij een goede partij onderbrengt! Zelfs het werken met ZZP’ers maken wij aantrekkelijk door aansprakelijkheden tot nihil te reduceren. Wij zijn tevens expert op het gebied van grensoverschrijdende arbeid en alles wat daarmee samenhangt. Wij maken hierdoor het werken met kennismigranten meer dan toegankelijk.

Salarisadviseurs

Nieuws

Nieuwe website

Welkom op onze nieuwe website! Het ontwerp is helemaal verfrist en de inhoud is geüpdatet om uw ervaring te optimaliseren. Heeft u vragen of suggesties? Laat het ons dan weten via het contactformulier.

P.S. onze website bevat ook (nieuwe) diensten waar u wellicht nog niet van heeft gehoord. Klik vooral rond!