Personeels- en salarisadministratie

Een betrouwbare partner voor uw personeelsoplossingen.

Een gedegen salarisadministratie.

Belangrijk voor werkgever en werknemer.

Onze adviseurs ontzorgen een zeer breed klantenportefeuille op het gebied van salarisadministratie en -advies. Of u nu een lokale MKB-ondernemer bent en uw administratieve werkzaamheden wilt onderbrengen, of een internationaal detacheringsbureau met werknemers waarvoor de kennismigrantenregeling en de 30%-regeling moeten worden aangevraagd, maakt ons niets uit – iedereen krijgt dezelfde persoonlijke behandeling.

Het uitbesteden van uw salarisadministratie en personeelszaken kan u veel tijd en moeite besparen. Het is wel van belang dat u dit bij een goede partij onderbrengt! Zelfs het werken met ZZP’ers maken wij aantrekkelijk door aansprakelijkheden tot nihil te reduceren. Wij zijn tevens expert op het gebied van grensoverschrijdende arbeid en alles wat daarmee samenhangt. Wij maken hierdoor het werken met kennismigranten meer dan toegankelijk.

Salarisadministratie en online salarisverwerking

De wet- en regelgeving rondom lonen, belastingen en administratie veranderen continu. Een correcte salarisadministratie gaat verder dan de loonstaat, loonstrook en jaaropgave.
U dient ook te weten hoe u moet omgaan met verminderingsbeschikkingen, loonbelastingverklaringen, onkostenvergoedingen, eindheffingen en de bewaarplicht.
U kunt uw gehele salarisadministratie bij ons uitbesteden. Naast het verzorgen van de administratie, de loonstroken, de jaaropgaven en de loonbelastingaangifte, stellen wij ook arbeidsovereenkomsten op en melden we medewerkers aan bij verschillende instanties, indien nodig.

Aanvragen personeelssubsidies

Innoveert u of sluiten uw activiteiten aan op een doel van de overheid? Dan is de kans groot dat er subsidie voor is! Er zijn diverse subsidies en tegemoetkomingen die beschikbaar gesteld worden door uw regio, de nationale overheid of zelfs Europa.

Wij helpen u graag met het bepalen op welke subsidie(s) u recht heeft, welke regels er gelden voor de aanvraag en hoe u de subsidie aanvraagt.

Advies over arbeidsovereenkomsten, cao’s en loonheffingen

De belastingdienst beoordeelt arbeidsovereenkomsten op de gevolgen van de loonheffingen. Wij kunnen u adviseren en ondersteunen op verschillende aspecten van de CAO en daardoor eventuele ongewenste fiscale gevolgen te voorkomen. Daarnaast kunnen wij u adviseren en ondersteunen om zorg te dragen dat de afspraken in de arbeidsovereenkomst overeenkomen met uw verwachtingen. Dit om ongewenste juridische gevolgen te voorkomen.

NEN-4400 certificering

De NEN-4400 certificering is een nationale norm waarmee organisaties kunnen aantonen dat zij hun financiële zaken goed geregeld hebben. Wij ontzorgen u door het begeleiden van deze inspecties. Wij verzekeren u dat de juiste informatie wordt verzameld zodat u zonder zorgen door de controle heen gaat.

AAme heeft de NEN-4400 certificering en is daardoor opgenomen in het register van de Stichting Normering Arbeid (SNA – bekijk de verklaring van registratie) . Daardoor worden risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk, die gebruik maken van onze diensten, beperkt.

Wilt u weten wat het SNA-keurmerk precies inhoudt? Klik hier!


Werken met zelfstandigen

Als u wilt werken met zelfstandigen, zijn er allerlei fiscale en juridische valkuilen waar werkgevers geregeld mee te maken krijgen. Met de komst van de wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelatie (DBA) is het voor werkgevers nog lastiger geworden om zelfstandigen opdrachten aan te bieden. De wet DBA kijkt namelijk naar diverse factoren om te beoordelen of er sprake is van een arbeidsovereenkomst.

AAme kan dienen als contractpartij of als adviespartij. Bij een contractpartij stuurt de zelfstandige gewerkte uren en het tarief naar ons. Vervolgens sturen wij de opdrachtgever een factuur en betalen de zelfstandige uit.
Bij een adviespartij ondersteunen wij bij het uitvoeren van de administratieve werkzaamheden, controles, contract- en documentbeheer.

Het AAme klantportaal

Door middel van het gebruik van het AAmezing portaal bent u verzekerd van een snelle en gemakkelijke salarisverwerking.
Het AAmezing portaal zorgt ervoor dat uren eenvoudig, snel en 100% digitaal kunnen worden verwerkt. Gewerkte uren worden efficiënt geregistreerd, tijd wordt bespaart en er worden minder fouten gemaakt.

Bekijk hier meer over het AAmezing portaal.

Nieuws

Personeels- en salarisadministratie

Team

Personeels- en salarisadministratie

W. (Wesley) Hameeteman

Wesley Hameeteman is geboren in 1984. Hij heeft de opleiding Verzorging op het Christelijk Lyceum…

E. (Ilse) Overvest

Ilse werkt sinds augustus 2018 bij AAme. Bij eerdere werkgevers was de salarisadministratie een onderdeel…

T. (Tevan) Aveloo Rodrigues

Geboren oktober 1995 in Leidschendam en woonachtig in Zoetermeer. Tevan heeft de opleidingen Technisch Informatica…

R.R. (Rochard) Rajiv Narain

Rochard is geboren in Rotterdam. Hij heeft zijn MBO-diploma Financieel Administratief medewerker behaald op het…

R. (Richard) Rosmolen

Richard is geboren in 1997 te Voorburg. Hij heeft de HBO-opleiding ‘Business Studies’ succesvol afgerond…

Scroll naar top