Areliablebusinesspartnercreatespeaceofmind.jpgCustomerserviceisnotaluxuryitsanecessity.jpgInterestedinworkingwithfreelancersinthenetherlandsorbelgium.jpgWeliketowelcomeyou.jpgDelftatrueDutchpearl.jpgArangeofsolutionsforfreelancers.jpgLegalservices.jpgBuildyourowndreams.jpg29jarigjubileumaame.jpgThinkbiglikeBen.jpg
Nederlands
English
LinksRelatiesVacaturesMissie & VisieAAmeBlogsNieuws
 
 
 

30% regeling

AAme Salarisadviseurs B.V. regelt ook de aanvragen voor de 30% regeling voor haar (buitenlandse) cliënten. Meestal is dit een onderdeel van een pakket (salary package), maar uiteraard kunnen wij deze ook los voor u aanvragen.
 

Wat is de 30% regeling?

De 30% regeling is een bijzondere kostenvergoedingsregeling voor extraterritoriale werknemers die onder voorwaarden over 30% van hun belastbare inkomen geen belasting hoeven te betalen. Deze kostenvergoedingsregeling is bedacht om het eenvoudiger te maken voor de werkgever om kosten te vergoeden aan de extraterritoriale werknemer die in Nederland tewerk gesteld wordt. Indien een werknemer de 30% regeling krijgt, kan er geen vergoeding meer gegeven worden voor de zogenoemde extraterritoriale kosten die deze werknemer maakt, zoals: dubbele huisvestingskosten, hotelkosten en familiebezoekjes, tenzij de werkelijke extraterritoriale kosten in een (fiscaal) jaar meer bedragen dan de 30% vergoeding.
Indien een werknemer aan de volgende voorwaarden voldoet, dan kan de 30% regeling door de werkgever aangevraagd worden:
  • De aanvraag moet binnen vier maanden na indiensttreding worden ingediend bij de Belastingdienst;
  • De werknemer voldoet aan de inkomensvereisten (norm 2018):
    • € 37.296 bruto per jaar excl. de 30% vergoeding (indien ouder dan 30 jaar)
    • € 28.350 bruto per jaar excl. de 30% vergoeding (indien jonger dan 30 jaar en in het bezit van een Master diploma)
  • De werknemer moet twee jaar voor het aangaan van het contract, gedurende 16 maanden, minimaal 150 km (hemelsbreed) van de Nederlandse grens hebben gewoond;
  • De werknemer beschikt over een arbeidscontract;
  • De werknemer beschikt over een werkvergunning (voor zover vereist).
Er bestaan situaties waarin het mogelijk is dat de werknemer niet aan bovenstaande eisen voldoet, maar wel in aanmerking komt voor de 30% regeling. Neem hiervoor contact op met een van de adviseurs van AAme Salarisadviseurs.
 
Let op: Sinds 01-01-2012 wordt een 30% regeling voor maximaal 8 jaar afgegeven. Voorheen was dit maximaal 10 jaar.
 

Wilt u meer weten over de 30% regeling?


 

Waarom is het verstandig om de aanvraag voor de 30% regeling door AAme Salarisadviseurs te laten verzorgen?

Sinds het ontstaan van de 30% regeling (van 1992 tot en met 2000 was dit nog de 35% regeling) heeft AAme Salarisadviseurs zich gespecialiseerd in de aanvraag van deze regeling. Door de jarenlange ervaring is AAme Salarisadviseurs als geen ander in staat om de 30% regeling voor u aan te vragen en toe te passen op de salarissen van uw medewerkers.
 
Door de jaren heen zijn de criteria voor de 30% regeling menigmaal veranderd. Dit is een proces wat zorgvuldig bijgehouden moet worden. De salarisadviseurs van AAme willen u graag ontzorgen door dit proces namens u te verzorgen.
 

Geïnteresseerd in onze dienstverlening?

Uiteraard kunt u bij ons vrijblijvend een gesprek aanvragen of een offerte opvragen. Om u een goede indruk te geven van onze werkwijze gaat onze voorkeur uit naar een persoonlijk gesprek, waarin wij al uw vragen kunnen beantwoorden. Hiervoor verzoeken wij u om telefonisch of via de e-mail contact op te nemen met Frank de Groot. Indien gewenst kunt u ook gebruik maken van het contactformulier aan de rechterkant van onze website.

 

 
CONTRACTOR AANMELDEN

Beschikt u over een contractor die via ons aan de slag wil?

Meld hem of haar aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met hem of haar op!

Meld de contractor aan
RECOMMEND A FRIEND

Heeft u een vriend(in), kennis of collega die gebruik kan maken van onze diensten?

Vul het formulier in en zodra het contract getekend is ontvangt u van ons een cadeau!

Vul de gegevens in
AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Bedankt voor uw aanmelding, we zullen dit nooit nooit nooit vergeten.
Naam
E-mailadres *
Nederlands
English
Verstuur
CONTACT
Indien u een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen, een kennismakingsgesprek wenst in te plannen of vragen heeft omtrent onze diensten, neem dan gerust contact met ons op middels onderstaand contactformulier.

Wij proberen uw vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden.
Naam *
Telefoonnummer
E-mailadres *
Betreft *
Uw vraag *
Verstuur