ThinkbiglikeBen.jpgInterestedinworkingwithfreelancersinthenetherlandsorbelgium.jpgAreliablebusinesspartnercreatespeaceofmind.jpgCustomerserviceisnotaluxuryitsanecessity.jpgDelftatrueDutchpearl.jpgArangeofsolutionsforfreelancers.jpgLegalservices.jpgWeliketowelcomeyou.jpgBuildyourowndreams.jpg29jarigjubileumaame.jpg
Nederlands
English
LinksRelatiesVacaturesMissie & VisieAAmeBlogsNieuws
 
 
 

Salarisadministratie op maat

AAme Salarisadviseurs B.V. is een (inter)nationale salaris- en expatsafdeling voor zowel het MKB als multinationals en alles wat zich daar tussen bevindt. AAme Accountants en Belastingadviseurs beschikt over een grote salarisafdeling, aangezien een groot deel van het werk van AAme Salarisadviseurs bestaat uit het verzorgen van de salarisadministraties, adviseren en het assisteren van gedetacheerden van internationale detacheringsbureaus. Aangezien dit zeer gecompliceerde zaken betreft en de cliënt alle ruimte heeft tot het stellen van vragen, moet de kennis met betrekking tot wet- en regelgeving bij de salarisadviseurs altijd up-to-date en paraat zijn.
 
AAme Salarisadviseurs voert namens u de salarisadministratie voor uw (uitgeleende) werknemer. Indien u bijvoorbeeld werkzaamheden op projectbasis, zowel nationaal als internationaal, wilt uitvoeren kunt u voor uw salarisadministratie bij AAme Salarisadviseurs terecht. De salarisadviseurs van AAme Salarisadviseurs zijn in staat de salarisadministratie die wij voor u voeren te integreren in uw administratie. Hierdoor behoudt u als cliënt één overzichtelijke administratie.
 

Waarom moet ik mijn salarisadministratie laten verzorgen door AAme Salarisadviseurs?

Sinds het ontstaan van AAme (1985) is de salarisadministratie uitgegroeid tot een van de speerpunten van de organisatie. De salarisadviseurs zijn gespecialiseerd in het voeren van salarisadministraties en de advieswerkzaamheden die daarbij komen kijken. Onze klantenportefeuille bestaat uit zowel nationale als internationale bedrijven, waarvan de meeste al jarenlang loyale klanten zijn. Dit toont onze veelzijdigheid, kennis en oog voor langdurige klantrelaties aan.
 
Bij AAme draait alles om het persoonlijke contact met de cliënt en het excelleren op gebied van kennis qua wet- en regelgeving. Hetgeen AAme Salarisadviseurs uniek maakt is het feit dat wij de ingeleende werknemers bezoeken op de werkplek ("intake meeting"), waarbij wij controleren of alle papieren in orde zijn en de mogelijkheid bieden aan de werknemers om vragen te stellen en advies te vragen. Aan de hand daarvan stellen wij een pakket samen gebaseerd op de voor zowel de werkgever als werknemer meest gunstige fiscale voordelen binnen de Nederlandse wet- en regelgeving.
 
Indien u klant wordt bij AAme krijgt u één accountmanager toegewezen, die u te allen tijde kunt bereiken met uw vraagstukken. Indien hij/zij niet beschikbaar is, is er altijd een andere salarisadviseur / salarisadministrateur die uw vragen kan beantwoorden.
 

Geïnteresseerd in onze dienstverlening?

Uiteraard kunt u bij ons vrijblijvend een gesprek aanvragen of een offerte opvragen. Om u een goede indruk te geven van onze werkwijze gaat onze voorkeur uit naar een persoonlijk gesprek, waarin wij al uw vragen kunnen beantwoorden. Hiervoor verzoeken wij u om telefonisch of via de e-mail contact op te nemen met Laura Taal. Indien gewenst kunt u ook gebruik maken van het contactformulier aan de rechterkant van onze website.
 
CONTRACTOR AANMELDEN

Beschikt u over een contractor die via ons aan de slag wil?

Meld hem of haar aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met hem of haar op!

Meld de contractor aan
RECOMMEND A FRIEND

Heeft u een vriend(in), kennis of collega die gebruik kan maken van onze diensten?

Vul het formulier in en zodra het contract getekend is ontvangt u van ons een cadeau!

Vul de gegevens in
AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Bedankt voor uw aanmelding, we zullen dit nooit nooit nooit vergeten.
Naam
E-mailadres *
Nederlands
English
Verstuur
CONTACT
Indien u een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen, een kennismakingsgesprek wenst in te plannen of vragen heeft omtrent onze diensten, neem dan gerust contact met ons op middels onderstaand contactformulier.

Wij proberen uw vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden.
Naam *
Telefoonnummer
E-mailadres *
Betreft *
Uw vraag *
Verstuur