29jarigjubileumaame.jpgLegalservices.jpgBuildyourowndreams.jpgDelftatrueDutchpearl.jpgInterestedinworkingwithfreelancersinthenetherlandsorbelgium.jpgArangeofsolutionsforfreelancers.jpgThinkbiglikeBen.jpgCustomerserviceisnotaluxuryitsanecessity.jpgAreliablebusinesspartnercreatespeaceofmind.jpgWeliketowelcomeyou.jpg
Nederlands
English
LinksRelatiesVacaturesMissie & VisieAAmeBlogsNieuws
 
 
 

Estate-planning

Estate-planning, het Engelse woord voor Nalatenschap - wordt gebruikt bij de overgang en instandhouding van (familie)vermogens (bijvoorbeeld bij overlijden), waarbij het in de meeste gevallen over familie, dan wel andere erfgenamen gaat. Bij Estate-planning draait het om het zo voordelig mogelijk overdragen van opgebouwde vermogens aan de volgende generatie of andere begunstigden. Aangezien er vele juridische en fiscale haken en ogen aan zitten is het verstandig om hierover een specialist te raadplegen die u kan adviseren.
 

Waarom zou ik AAme Belastingadviseurs mij laten adviseren omtrent Estate-planning?

AAme Belastingadviseurs beschikt over belastingadviseurs met de kennis om u in dit proces te assisteren, dan wel persoonlijk te adviseren. Uit onze ervaring is gebleken dat "geld" niet zozeer het gespreksonderwerp is, maar dat voornamelijk de "rijke bezitten" als de partner, kinderen, kleinkinderen, huis of eigen bedrijf van belang zijn voor onze cliënten. Een goede estate-planning met een goed advies zorgt er voor dat uw vermogen (na uw overlijden) fiscaal zo voordelig mogelijk overgedragen wordt aan de juiste personen.
 
AAme Belastingadviseurs hecht heel veel waarde aan de persoonlijke band met haar cliënten. Het persoonlijke contact en vertrouwen is voor ons net zo belangrijk als voor u en wij streven te allen tijde naar een langdurige relatie met onze cliënten. Wanneer het over uw nalatenschap gaat, is dit voor u een extra gevoelig en persoonlijk onderwerp. Wij proberen ons zo goed mogelijk in uw situatie in te leven en u te assisteren en/of adviseren in het creëren van een zo gunstig mogelijke estate-planning, dit noemen wij "ontzorgen van de cliënt".
 

Geïnteresseerd in onze dienstverlening?

Uiteraard kunt u bij ons vrijblijvend een gesprek aanvragen of een offerte opvragen. Om u een goede indruk te geven van onze werkwijze gaat onze voorkeur uit naar een persoonlijk gesprek, waarin wij al uw vragen kunnen beantwoorden. Om een afspraak te maken verzoeken wij u om telefonisch of via de e-mail contact op te nemen met Quintin Eadie. Indien gewenst kunt u ook gebruik maken van het contactformulier aan de rechterkant van onze website.
 
RECOMMEND A FRIEND

Heeft u een vriend(in), kennis of collega die gebruik kan maken van onze diensten?

Vul het formulier in en zodra het contract getekend is ontvangt u van ons een cadeau!

Vul de gegevens in
AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Bedankt voor uw aanmelding, we zullen dit nooit nooit nooit vergeten.
Naam
E-mailadres *
Nederlands
English
Verstuur
CONTACT
Indien u een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen, een kennismakingsgesprek wenst in te plannen of vragen heeft omtrent onze diensten, neem dan gerust contact met ons op middels onderstaand contactformulier.

Wij proberen uw vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden.
Naam *
Telefoonnummer
E-mailadres *
Betreft *
Uw vraag *
Verstuur