Arangeofsolutionsforfreelancers.jpgLegalservices.jpgWeliketowelcomeyou.jpgInterestedinworkingwithfreelancersinthenetherlandsorbelgium.jpgThinkbiglikeBen.jpgDelftatrueDutchpearl.jpg29jarigjubileumaame.jpgBuildyourowndreams.jpgCustomerserviceisnotaluxuryitsanecessity.jpgAreliablebusinesspartnercreatespeaceofmind.jpg
Nederlands
English
LinksRelatiesVacaturesMissie & VisieAAmeBlogsNieuws
 
 
 

Financiële administratie

Uw financiële administratie is bij ons in goede handen. Een team van deskundige medewerkers staat ter beschikking om periodiek uw financiële administratie te voeren. Daarnaast kunnen onze medewerkers uw financiële administratie controleren en corrigeren  of u begeleiden bij het opzetten van een deugdelijke administratie. Daarnaast kunnen wij u ondersteuning bieden bij online boekhouden.

 

Waarom moet ik mijn financiële administratie bijhouden?

Als ondernemer bent u wettelijk verplicht een deugdelijke financiële administratie bij te houden. In uw financiële administratie houdt u het reilen en zeilen van uw onderneming bij. Tevens dient de financiële administratie als uitgangspunt voor jaarrekeningen en financiële en fiscale positiebepalingen.

Met een gedegen administratie beschikt u over een goed overzicht van uw omzet, kosten, inkomsten en uitgaven. Met deze waardevolle informatie kunt u uw onderneming sturen, vergelijkingen maken met voorgaande jaren en gebudgetteerde bedragen en acties ondernemen om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

 

Waarom zou ik mijn financiële administratie laten verzorgen door AAme Accountants?

De meeste ondernemers zien de financiële administratie niet als hobby en houden zich veel liever bezig met het ondernemen. Uiteraard zijn zij er wel van overtuigd dat een goede en tijdige financiële administratie van essentieel belang is voor de aansturing van de onderneming.

Wij kunnen u hiermee helpen door bij u op locatie of bij ons op kantoor uw financiële administratie periodiek te verwerken. Mocht u liever zelf uw financiële administratie verwerken, dan kunnen wij de financiële administratie voor u controleren, corrigeren en de gewenste rapportage opstellen.

Eén van onze "unique selling points" is de persoonlijke aandacht die wij u bieden. U krijgt één accountmanager toegewezen, waarvan de kennis het beste aansluit op uw vakgebied. U bent verzekerd van een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en u weet altijd waar u aan toe bent.

 

Hoe dien ik mijn electronische bankmutaties aan te leveren?

U dient uw bankmutaties aan te leveren in het formaat: MT940. Klik hier voor de procedurebeschrijvingen voor het downloaden van de elektronische bankmutaties van de ABN AMRO, ING en de Rabobank.

 

Geïnteresseerd in onze dienstverlening?

Uiteraard kunt u bij ons vrijblijvend een gesprek aanvragen of een offerte opvragen. Om u een goede indruk te geven van onze werkwijze gaat onze voorkeur uit naar een persoonlijk gesprek, waarin wij al uw vragen kunnen beantwoorden. Aangezien een financiële administratie maatwerk betreft, verzoeken wij u om telefonisch of via de e-mail contact op te nemen met Ronald van Leeuwen. Indien gewenst kunt u ook gebruik maken van het contactformulier aan de rechterkant van onze website.

 
RECOMMEND A FRIEND

Heeft u een vriend(in), kennis of collega die gebruik kan maken van onze diensten?

Vul het formulier in en zodra het contract getekend is ontvangt u van ons een cadeau!

Vul de gegevens in
AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Bedankt voor uw aanmelding, we zullen dit nooit nooit nooit vergeten.
Naam
E-mailadres *
Nederlands
English
Verstuur
CONTACT
Indien u een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen, een kennismakingsgesprek wenst in te plannen of vragen heeft omtrent onze diensten, neem dan gerust contact met ons op middels onderstaand contactformulier.

Wij proberen uw vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden.
Naam *
Telefoonnummer
E-mailadres *
Betreft *
Uw vraag *
Verstuur