Interestedinworkingwithfreelancersinthenetherlandsorbelgium.jpgArangeofsolutionsforfreelancers.jpg29jarigjubileumaame.jpgThinkbiglikeBen.jpgAreliablebusinesspartnercreatespeaceofmind.jpgDelftatrueDutchpearl.jpgLegalservices.jpgBuildyourowndreams.jpgWeliketowelcomeyou.jpgCustomerserviceisnotaluxuryitsanecessity.jpg
Nederlands
English
LinksRelatiesVacaturesMissie & VisieAAmeBlogsNieuws
 
 
 

Omzetbelasting

Als ondernemer heeft u te maken met een BTW-heffing over de goederen en/of diensten die u levert. Indien u van de Belastingdienst een aangiftebiljet voor de aangifte Omzetbelasting heeft ontvangen, dient u uw aangifte in te dienen (ook wanneer u geen activiteiten voor uw onderneming heeft verricht). Indien u een uitnodiging van de Belastingdienst ontvangt voor het indienen van uw aangifte Omzetbelasting en u verzuimt deze in te dienen, kan u door de Belastingdienst een boete worden opgelegd.

AAme Accountants beschikt over professionals met de kennis om uw aangifte Omzetbelasting correct in te dienen.

 

Waarom moet ik een aangifte Omzetbelasting indienen?

U betaalt omzetbelasting over uw omzet als u ondernemer bent en zelfstandig een bedrijf of beroep uitoefent en door de Belastingdienst als onderneming beschouwd wordt. De rechtsvorm (bijvoorbeeld B.V. of N.V.) is voor het betalen van de belasting niet van belang. U hoeft niet in alle gevallen BTW te berekenen, denkt u hierbij bijvoorbeeld aan vrijstelling of een verleggingregeling.

 

Waarom zou ik mijn aangifte Omzetbelasting laten verzorgen door AAme Accountants?

Het correct indienen van uw aangifte Omzetbelasting kan zeer gecompliceerd zijn. Het bepalen van het toe te passen tarief, facturatie uit of naar het buitenland, de kleine ondernemersregeling (KOR) en die situaties qua gebruik van de auto en vastgoed maken het vaak ingewikkelder dan u in eerste instantie denkt.  Om te voorkomen dat u vastloopt of een foutieve aangifte Omzetbelasting indient, is het verstandig om de aangifte te laten opstellen door een specialist. AAme Accountants beschikt over deze specialisten en ontzorgt u graag.

AAme Accountants hecht heel veel waarde aan de persoonlijke band met haar cliënten. Het persoonlijke contact en vertrouwen is voor ons net zo belangrijk als voor u en wij streven te allen tijde naar een langdurige relatie met onze cliënten.

Indien uw aangifte Omzetbelasting wordt verzorgd door AAme Accountants, ontvangt u (indien van toepassing) passend advies ten behoeve van het optimaliseren van uw omzet.

 

Geïnteresseerd in onze dienstverlening?

Uiteraard kunt u bij ons vrijblijvend een gesprek aanvragen of een offerte opvragen. Om u een goede indruk te geven van onze werkwijze gaat onze voorkeur uit naar een persoonlijk gesprek, waarin wij al uw vragen kunnen beantwoorden. Om een afspraak te maken verzoeken wij u om telefonisch of via de e-mail contact op te nemen met Ronald van Leeuwen. Indien gewenst kunt u ook gebruik maken van het contactformulier aan de rechterkant van onze website.

 
RECOMMEND A FRIEND

Heeft u een vriend(in), kennis of collega die gebruik kan maken van onze diensten?

Vul het formulier in en zodra het contract getekend is ontvangt u van ons een cadeau!

Vul de gegevens in
AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Bedankt voor uw aanmelding, we zullen dit nooit nooit nooit vergeten.
Naam
E-mailadres *
Nederlands
English
Verstuur
CONTACT
Indien u een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen, een kennismakingsgesprek wenst in te plannen of vragen heeft omtrent onze diensten, neem dan gerust contact met ons op middels onderstaand contactformulier.

Wij proberen uw vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden.
Naam *
Telefoonnummer
E-mailadres *
Betreft *
Uw vraag *
Verstuur