29jarigjubileumaame.jpgArangeofsolutionsforfreelancers.jpgDelftatrueDutchpearl.jpgInterestedinworkingwithfreelancersinthenetherlandsorbelgium.jpgCustomerserviceisnotaluxuryitsanecessity.jpgWeliketowelcomeyou.jpgLegalservices.jpgAreliablebusinesspartnercreatespeaceofmind.jpgBuildyourowndreams.jpgThinkbiglikeBen.jpg
Nederlands
English
LinksRelatiesVacaturesMissie & VisieAAmeBlogsNieuws
 
 
 

Advies

Voor uw financiële administratie of jaarrekening kunt u bij ieder accountantskantoor of administratiekantoor terecht. Bij AAme richten wij ons echter op uw wensen en benodigdheden. Behalve bijv. het opstellen van uw jaarrekening met bijbehorende advieswerkzaamheden, kunnen wij u ook adviseren op fiscaal, bedrijfseconomisch en accountancy gebied.

 

Waarom heb ik advies nodig?

Vaak ontbreekt het u aan kennis om te bepalen welke rechtsvorm en/of organisatiestructuur het beste bij uw bedrijf past. Het opstellen van een ondernemingsplan of het aanvragen van een financiering kan ook heel arbeidsintensief en lastig zijn. Voor ons is dit dagelijkse kost en AAme beschikt tevens over een team van (fiscale) specialisten die ons kunnen bijstaan. Indien u een startende ondernemer of ZZP'er bent kunt u waarschijnlijk ook wel een zetje in de goede richting gebruiken.

 

Waarom zou ik mij laten adviseren door AAme Accountants?

Wanneer AAme Accountants u adviseert, is het advies zorgvuldig en specifiek voor u opgesteld. Wij inventariseren uw huidige situatie en bepalen de gewenste situatie, waarna wij de mogelijkheden en middelen bepalen om de gewenste situatie te bereiken. Wij hechten veel waarde aan de persoonlijke aandacht die wij u kunnen bieden; u heeft één contactpersoon en u weet altijd waar u aan toe bent.

Verder hebben wij contact met andere fiscalisten, notarissen, pensioendeskundigen en andere (juridische) adviseurs, stuk voor stuk specialist op hun vakgebied. Hierdoor kunnen wij u zeer breed adviseren.

 

Geïnteresseerd in onze dienstverlening?

Uiteraard kunt u bij ons vrijblijvend een gesprek aanvragen of een offerte opvragen. Om u een goede indruk te geven van onze werkwijze gaat onze voorkeur uit naar een persoonlijk gesprek, waarin wij al uw vragen kunnen beantwoorden. Aangezien advies maatwerk betreft, verzoeken wij u om telefonisch of via de e-mail contact op te nemen met Ronald van Leeuwen. Indien gewenst kunt u ook gebruik maken van het contactformulier aan de rechterkant van onze website.

 
RECOMMEND A FRIEND

Heeft u een vriend(in), kennis of collega die gebruik kan maken van onze diensten?

Vul het formulier in en zodra het contract getekend is ontvangt u van ons een cadeau!

Vul de gegevens in
AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Bedankt voor uw aanmelding, we zullen dit nooit nooit nooit vergeten.
Naam
E-mailadres *
Nederlands
English
Verstuur
CONTACT
Indien u een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen, een kennismakingsgesprek wenst in te plannen of vragen heeft omtrent onze diensten, neem dan gerust contact met ons op middels onderstaand contactformulier.

Wij proberen uw vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden.
Naam *
Telefoonnummer
E-mailadres *
Betreft *
Uw vraag *
Verstuur