ThinkbiglikeBen.jpgDelftatrueDutchpearl.jpgBuildyourowndreams.jpgWeliketowelcomeyou.jpgArangeofsolutionsforfreelancers.jpgLegalservices.jpgAreliablebusinesspartnercreatespeaceofmind.jpgCustomerserviceisnotaluxuryitsanecessity.jpgInterestedinworkingwithfreelancersinthenetherlandsorbelgium.jpg29jarigjubileumaame.jpg
Nederlands
English
LinksRelatiesVacaturesMissie & VisieAAmeBlogsNieuws
 
 
 

Contractbeheer

AAme biedt de mogelijkheid tot het contractbeheer van haar cliënten. Dit betreft enkel de administratieve, contractuele en financiële afhandeling van de overeenkomsten tussen opdrachtgevers en haar opdrachtnemers. AAme vertolkt hierbij een volledig onpartijdige rol om zowel de opdrachtgevers als de opdrachtnemers zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Formeel wordt AAme de opdrachtnemer van de opdrachtgever en neemt volledig het contractbeheer van de opdrachtgever uit handen.

Indien gewenst kan AAme ook het formele werkgeverschap op zich nemen, dit kunnen wij dan laten verlopen via ons dochterbedrijf AAme Payrolling Solutions. Tevens heeft de jarenlange ervaring die AAme heeft opgedaan middels de werkzaamheden voor AAme Payrolling Solutions, AAme tot een partner met een sterk en betrouwbaar imago gemaakt.

 

Waarom moet ik mijn contractbeheer door AAme laten verzorgen?

Aangezien AAme geen werving en selectie verzorgt voor derden en dit ook geen markt is waarin wij ons willen bewegen, kan AAme een onpartijdige partij blijven en nooit een risico of bedreiging vormen voor haar cliënten. AAme legt de nadruk in haar werk op openheid, eerlijkheid en transparantie. Uiteraard ontneemt AAme u vele werkzaamheden door het contractbeheer te verzorgen en het is van groot belang dat cliënten daadwerkelijk vertrouwen hebben in de werkwijze van AAme.

Bij AAme draait alles om het persoonlijke contact met de cliënt, waardoor wij kunnen excelleren op gebied van kennis qua wet- en regelgeving. Bij AAme krijgt u één accountmanager toegewezen, die u te allen tijde kunt bereiken met uw vraagstukken. Indien hij/zij niet beschikbaar is, staat er uiteraard een heel team ter beschikking om u zo goed mogelijk te woord te staan. Wij staan tevens bekend om onze uitstekende responstijd naar onze cliënten, duidelijke communicatie en de zeer concurrerende tarieven die wij hanteren.

 

Geïnteresseerd in onze dienstverlening?

Uiteraard kunt u bij ons vrijblijvend een gesprek aanvragen of een offerte opvragen. Om u een goede indruk te geven van onze werkwijze gaat onze voorkeur uit naar een persoonlijk gesprek, waarin wij al uw vragen kunnen beantwoorden. Hiervoor verzoeken wij u om telefonisch of via de e-mail contact op te nemen met Shiromani Sardjoe. Indien gewenst kunt u ook gebruik maken van het contactformulier aan de rechterkant van onze website.

 

 
CONTRACTOR AANMELDEN

Beschikt u over een contractor die via ons aan de slag wil?

Meld hem of haar aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met hem of haar op!

Meld de contractor aan
RECOMMEND A FRIEND

Heeft u een vriend(in), kennis of collega die gebruik kan maken van onze diensten?

Vul het formulier in en zodra het contract getekend is ontvangt u van ons een cadeau!

Vul de gegevens in
AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Bedankt voor uw aanmelding, we zullen dit nooit nooit nooit vergeten.
Naam
E-mailadres *
Nederlands
English
Verstuur
CONTACT
Indien u een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen, een kennismakingsgesprek wenst in te plannen of vragen heeft omtrent onze diensten, neem dan gerust contact met ons op middels onderstaand contactformulier.

Wij proberen uw vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden.
Naam *
Telefoonnummer
E-mailadres *
Betreft *
Uw vraag *
Verstuur