Customerserviceisnotaluxuryitsanecessity.jpgArangeofsolutionsforfreelancers.jpgBuildyourowndreams.jpgThinkbiglikeBen.jpgWeliketowelcomeyou.jpgInterestedinworkingwithfreelancersinthenetherlandsorbelgium.jpgAreliablebusinesspartnercreatespeaceofmind.jpgLegalservices.jpgDelftatrueDutchpearl.jpg29jarigjubileumaame.jpg
Nederlands
English
LinksRelatiesVacaturesMissie & VisieAAmeBlogsNieuws
 
 
 

Werken met ZZP'ers onder de nieuwe wet DBA

Per 1 mei 2016 is met de Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelatie (DBA) de VAR (Verklaring Arbeidsrelatie) afgeschaft. Lees alles wat u moet weten over de Wet DBA in onze informatiebrochure:

Download Informatiebrochure Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelatie

AAme biedt middels AAme Contractor Solutions B.V. een oplossing voor cliënten om zorgeloos met ZZP'ers te kunnen werken binnen de Nederlandse wet- en regelgeving. Hiervoor voert AAme de volgende diensten uit:

  • Volledig werken conform de nieuwe wet DBA (Deregulering Beoordeling Arbeidsrelatie) met een door de Belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomst;
  • Controleren en/of beheren van contracten;
  • Documentbeheer (identiteit vaststellen, uittreksel van de Kamer van Koophandel etc.);
  • Vermindering van de inlenersaansprakelijkheid (indien van toepassing);
  • Bescherming tegen arbeidsrechtelijke aansprakelijkheid en aansprakelijkheid op het gebied van sociale verzekeringen;
  • Controle van verzekeringen (bijvoorbeeld beroepsaansprakelijkheidsverzekering).

Om deze oplossing zo prettig mogelijk te maken voor u, bieden wij u de volgende twee oplossingen:

  • AAme Contractor Solutions functioneert als contractpartij. Dit houdt in dat de zelfstandige via AAme Contractor Solutions factureert aan de cliënt.
  • AAme Contractor Solutions controleert of de bovengenoemde diensten correct volgens de Nederlandse wet- en regelgeving worden uitgevoerd, zonder contractpartij te zijn.

 

Waarom is de managementoplossing van AAme Contractor Solutions interessant voor mij?

Wanneer u besluit met ZZP'ers te werken en de controle door een externe partij wilt laten verzorgen is het heel belangrijk dat u kiest voor een betrouwbare managementoplossing. AAme Contractor Solutions kan deze betrouwbare partij voor u zijn, want wij kijken naar alle risico's waar u mee te maken kunt krijgen. Na inventarisatie kunnen wij u een werkbare en zorgzame oplossing bieden, die voor alle belanghebbende partijen het meest gunstig is.

Indien u zaken wenst te doen met een ZZP'er kan AAme het hele proces controleren, zodat u er zeker van bent dat de ZZP'er voldoet aan de eisen van de Nederlandse wet- en regelgeving. Indien de ZZP'er niet voldoet aan deze eisen of een verhoogd risico lijkt te zijn, kan AAme u een oplossing bieden die u gemoedrust biedt. Ook dit is weer een stukje ontzorgen van onze cliënt.

Bij AAme draait alles om het persoonlijke contact met de cliënt, waardoor wij kunnen excelleren op gebied van kennis qua wet- en regelgeving. Bij AAme krijgt u één accountmanager toegewezen, die u te allen tijde kunt bereiken met uw vraagstukken. Indien hij/zij niet beschikbaar is, staat er uiteraard een heel team ter beschikking om u zo goed mogelijk te woord te staan. Wij staan tevens bekend om onze uitstekende responstijd naar onze cliënten en de zeer concurrerende tarieven die wij hanteren.

 

Geïnteresseerd in onze dienstverlening?

Uiteraard kunt u bij ons vrijblijvend een gesprek aanvragen of een offerte opvragen. Om u een goede indruk te geven van onze werkwijze gaat onze voorkeur uit naar een persoonlijk gesprek, waarin wij al uw vragen kunnen beantwoorden. Hiervoor verzoeken wij u om telefonisch of via de e-mail contact op te nemen met Shiromani Sardjoe. Indien gewenst kunt u ook gebruik maken van het contactformulier aan de rechterkant van onze website.
 
 
CONTRACTOR AANMELDEN

Beschikt u over een contractor die via ons aan de slag wil?

Meld hem of haar aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met hem of haar op!

Meld de contractor aan
RECOMMEND A FRIEND

Heeft u een vriend(in), kennis of collega die gebruik kan maken van onze diensten?

Vul het formulier in en zodra het contract getekend is ontvangt u van ons een cadeau!

Vul de gegevens in
AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Bedankt voor uw aanmelding, we zullen dit nooit nooit nooit vergeten.
Naam
E-mailadres *
Nederlands
English
Verstuur
CONTACT
Indien u een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen, een kennismakingsgesprek wenst in te plannen of vragen heeft omtrent onze diensten, neem dan gerust contact met ons op middels onderstaand contactformulier.

Wij proberen uw vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden.
Naam *
Telefoonnummer
E-mailadres *
Betreft *
Uw vraag *
Verstuur