Interestedinworkingwithfreelancersinthenetherlandsorbelgium.jpgAreliablebusinesspartnercreatespeaceofmind.jpgLegalservices.jpgThinkbiglikeBen.jpgCustomerserviceisnotaluxuryitsanecessity.jpgWeliketowelcomeyou.jpgArangeofsolutionsforfreelancers.jpgDelftatrueDutchpearl.jpgBuildyourowndreams.jpg29jarigjubileumaame.jpg
Nederlands
English
LinksRelatiesVacaturesMissie & VisieAAmeBlogsNieuws
 
 
 

Werken met contractors

AAme Payrolling Solutions B.V. (voorheen BSX Automatisering B.V.) is een management / umbrella company en biedt u een oplossing voor het werken met contractors en expats. Een umbrella company is een bedrijf dat het formele werkgeverschap van de cliënt overneemt. Het grote voordeel is dat uw risico's beperkt worden tot nihil en dat wij de tijdrovende administratieve werkzaamheden van u overnemen. AAme Payrolling Solutions is voor u een betrouwbare partner, aangezien:

  • AAme Payrolling Solutions geregistreerd is bij de IND (Immigratie- en NaturalisatieDienst) voor de kennismigrantenregeling;
  • AAme Payrolling Solutions is NEN 4400-1 gecertificeerd en is opgenomen in het SNA (Stichting Normering Arbeid) register (klik hier om de verklaring van registratie te downloaden);
  • AAme Payrolling Solutions beschikt over haar eigen G-rekening;
  • AAme Payrolling Solutions werkt nauw samen met AAme Accountants en AAme Belastingadviseurs, waardoor AAme alle kennis in huis heeft.
  • AAme Payrolling Solutions heeft een uitstekende relatie met de Belastingdienst, IND, VRO (i.v.m. certificering) en andere instanties.

AAme Payrolling Solutions biedt een veilige en betaalbare oplossing voor het werken met expats in Nederland, daarbij voert AAme Payrolling Solutions voor u de salarisadministratie, aanvragen voor werkvergunningen, aanvragen van 30% regelingen en andere relevante werkzaamheden m.b.t. expats uit.

 

Waarom is de umbrella oplossing van AAme Payrolling Solutions interessant voor mij?

AAme Payrolling Solutions is een onderdeel van de AAme Groep en vormt voor u te allen tijde een betrouwbare partner. Hetgeen AAme Payrolling Solutions uniek maakt is het persoonlijke contact dat wij hebben met onze cliënten en haar medewerkers. Zo bezoeken wij bijvoorbeeld contractors en expats op de werkplek ("intake meeting"), waarbij wij advies op maat geven over o.a. fiscale vraagstukken.
 
Bij AAme draait alles om het persoonlijke contact met de cliënt, waardoor wij kunnen excellereren op gebied van kennis qua wet- en regelgeving. Bij AAme krijgt u één accountmanager toegewezen, die u te allen tijde kunt bereiken met uw vraagstukken. Indien hij/zij niet beschikbaar is staat er uiteraard een heel team ter beschikking om u zo goed mogelijk te woord te staan. Wij staan tevens bekend om onze uitstekende responstijd naar onze cliënten en de zeer concurrerende tarieven die wij hanteren.
 
Aangezien AAme Payrolling Solutions NEN 4400-1 gecertificeerd is en is opgenomen in het SNA (Stichting Normering Arbeid) register kunt u per 01-07-2012 een vrijwaring van inlenersaansprakelijkheid krijgen via AAme Payrolling Solutions indien u aan de wettelijke voorwaarden voldoet.

 

Geïnteresseerd in onze dienstverlening?

Uiteraard kunt u bij ons vrijblijvend een gesprek aanvragen of een offerte opvragen. Om u een goede indruk te geven van onze werkwijze gaat onze voorkeur uit naar een persoonlijk gesprek, waarin wij al uw vragen kunnen beantwoorden. Hiervoor verzoeken wij u om telefonisch of via de e-mail contact op te nemen met Shiromani Sardjoe. Indien gewenst kunt u ook gebruik maken van het contactformulier aan de rechterkant van onze website.

 

 
CONTRACTOR AANMELDEN

Beschikt u over een contractor die via ons aan de slag wil?

Meld hem of haar aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met hem of haar op!

Meld de contractor aan
RECOMMEND A FRIEND

Heeft u een vriend(in), kennis of collega die gebruik kan maken van onze diensten?

Vul het formulier in en zodra het contract getekend is ontvangt u van ons een cadeau!

Vul de gegevens in
AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Bedankt voor uw aanmelding, we zullen dit nooit nooit nooit vergeten.
Naam
E-mailadres *
Nederlands
English
Verstuur
CONTACT
Indien u een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen, een kennismakingsgesprek wenst in te plannen of vragen heeft omtrent onze diensten, neem dan gerust contact met ons op middels onderstaand contactformulier.

Wij proberen uw vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden.
Naam *
Telefoonnummer
E-mailadres *
Betreft *
Uw vraag *
Verstuur