Interestedinworkingwithfreelancersinthenetherlandsorbelgium.jpgLegalservices.jpgThinkbiglikeBen.jpgWeliketowelcomeyou.jpgBuildyourowndreams.jpgAreliablebusinesspartnercreatespeaceofmind.jpgCustomerserviceisnotaluxuryitsanecessity.jpg29jarigjubileumaame.jpgArangeofsolutionsforfreelancers.jpgDelftatrueDutchpearl.jpg
Nederlands
English
LinksRelatiesVacaturesMissie & VisieAAmeBlogsNieuws
 
 
 

Werken met zelfstandigen in België

AAme biedt middels AAme Contractor Solutions No. 10 B.V. een oplossing voor cliënten om zorgeloos met zelfstandigen, ZZP'ers, te kunnen werken in België binnen de Belgische wet- en regelgeving. Dit is een nieuw product binnen onze dienstverlening. De zelfstandige kan binnen deze oplossing werken als eenmanszaak of als directeuraandeelhouder van zijn vennootschap. 
 
Ook voor werkgevers/opdrachtgevers gevestigd in België of werkzaam in België is het van belang om te weten hoe de persoon die voor hen werkzaamheden verricht, moet worden gekwalificeerd. In de Belgische wetgeving geldt er o.a. een principieel verbod inzake het "ter beschikking stellen van personeel". Gelet op de hoge sancties is het dus aangewezen om duidelijk aan te kunnen tonen dat er sprake is van aanneming van werk en niet van (verboden) ter beschikkingstelling van personeel. Het is van groot belang dat u achteraf als zelfstandige, of als opdrachtgever of voor uw cliënt niet voor civielrechtelijke of fiscaalrechtelijke verrassingen komt te staan. 
 
Om dit te voorkomen voert AAme de volgende diensten uit:
 • Controle of er sprake is van schijnzelfstandigheid;
 • Controle of er sprake is van een vaste inrichting in België;
 • Volledig werken conform de nieuwe wet DBA (Deregulering Beoordeling Arbeidsrelatie);
 • Contractbeheer;
 • Documentbeheer (identiteit vaststellen, uittreksel van de Kamer van Koophandel etc.);
 • Controle van verzekeringen (bijvoorbeeld beroepsaansprakelijkheidsverzekering);
 • Controle van een A1 verklaring;
 • Limosa melding;
 • Het maken van een indicatieve berekening op verzoek van de zelfstandige, indien er sprake is van een vaste inrichting;
 • Indien er sprake is van een vaste inrichting, kunnen wij op verzoek van de zelfstandige hem of haar wijzen op de verplichtingen (registratie KBO, RSZ, BTW etcetera).
 
Om deze oplossing zo prettig mogelijk te maken voor u, bieden wij u de volgende oplossingen:
 • AAme Contractor Solutions No. 10 functioneert als contractpartij. Dit houdt in dat de zelfstandige via AAme Contractor Solutions factureert aan de cliënt van ACS No. 10.
 • Bovengenoemde diensten, of een deel daar van, kunnen ook uitgevoerd worden zonder dat AAme Contractor Solutions No. 10 een contractpartij is.
 

Waarom is de managementoplossing van AAme Contractor Solutions No10 interessant voor mij?

Wanneer u besluit met ZZP'ers te werken en de controle door een externe partij wilt laten verzorgen, is het heel belangrijk dat u kiest voor een betrouwbare managementoplossing. AAme Contractor Solutions No. 10 kan deze betrouwbare partij voor u zijn, want wij kijken naar alle risico's waar u mee te maken kunt krijgen. Na inventarisatie kunnen wij u een werkbare en zorgzame oplossing bieden, die voor alle belanghebbende partijen het meest gunstig is.
 
Indien u zaken wenst te doen met een ZZP'er in België kan AAme het hele proces controleren, zodat u er zeker van bent dat de ZZP'er voldoet aan de eisen van de Belgische wet- en regelgeving. Indien de ZZP'er niet voldoet aan deze eisen of een verhoogd risico lijkt te zijn, kan AAme u een oplossing bieden die u gemoedrust biedt. Ook dit is weer een stukje ontzorgen van onze cliënt.
 
Bij AAme draait alles om het persoonlijke contact met de cliënt, waardoor wij kunnen excelleren op gebied van kennis qua wet- en regelgeving. Bij AAme krijgt u één accountmanager toegewezen, die u te allen tijde kunt bereiken met uw vraagstukken. Indien hij/zij niet beschikbaar is, staat er uiteraard een heel team ter beschikking om u zo goed mogelijk te woord te staan. Wij staan tevens bekend om onze uitstekende responstijd naar onze cliënten en de zeer concurrerende tarieven die wij hanteren.
 

Geïnteresseerd in onze nieuwe dienstverlening?

Uiteraard kunt u bij ons vrijblijvend een gesprek aanvragen of een offerte opvragen. Om u een goede indruk te geven van onze werkwijze gaat onze voorkeur uit naar een persoonlijk gesprek, waarin wij al uw vragen kunnen beantwoorden. Hiervoor verzoeken wij u om telefonisch of via de e-mail contact op te nemen met Shiromani Sardjoe. Indien gewenst kunt u ook gebruik maken van het contactformulier aan de rechterkant van onze website.
 
CONTRACTOR AANMELDEN

Beschikt u over een contractor die via ons aan de slag wil?

Meld hem of haar aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met hem of haar op!

Meld de contractor aan
RECOMMEND A FRIEND

Heeft u een vriend(in), kennis of collega die gebruik kan maken van onze diensten?

Vul het formulier in en zodra het contract getekend is ontvangt u van ons een cadeau!

Vul de gegevens in
AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Bedankt voor uw aanmelding, we zullen dit nooit nooit nooit vergeten.
Naam
E-mailadres *
Nederlands
English
Verstuur
CONTACT
Indien u een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen, een kennismakingsgesprek wenst in te plannen of vragen heeft omtrent onze diensten, neem dan gerust contact met ons op middels onderstaand contactformulier.

Wij proberen uw vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden.
Naam *
Telefoonnummer
E-mailadres *
Betreft *
Uw vraag *
Verstuur