Op het juiste paard (zebra) wedden!

Neem gerust contact op om uw situatie te bespreken!

Neem contact op
Procesvoering: het laatste middel

Wij zien procesvoering als het laatste middel om een doel te behalen. Het voeren van een proces kost immers (redelijk) veel tijd en geld. Wij streven altijd naar efficiënte werkbare oplossingen om onze cliënten zo goed mogelijk tevreden te stellen.

 

Uw positie in een juridische procedure

Procederen kent kansen, maar ook zeker risico’s. Onze juridisch adviseurs verdiepen zich in uw dossier en maken uw positie inzichtelijk. Zo weet u voordat u aan een procedure begint of het u de kosten en onzekerheden waard zijn.

Mocht het tot een juridische procedure komen, bent u bij AAme verzekerd dat uw belangen behartigd worden. Indien de situatie het vereist hebben wij goede samenwerkingsverbanden met externe advocatenkantoren waardoor wij aanvullende assistentie snel kunnen inschakelen.

 

Oefening baart kunst

Onze juridisch adviseurs hebben ruime ervaring opgedaan als advocaat voordat zij de overstap naar het bedrijfsleven hebben gemaakt. Deze kennis, kunde en ervaring op diverse rechtsgebieden maken dat wij een betrouwbare en goede partner voor u kunnen zijn.

Onze rechtsgebieden

Wij limiteren ons tot de rechtsgebieden waar onze juridisch adviseurs in gespecialiseerd zijn. Dit zijn de volgende rechtsgebieden:

Heeft u vragen of behoefte aan onze bijstand? Neem dan gerust contact op met één van onze juristen!

Neem contact op