Heeft u al uw zaken op orde?

Wij zien met grote regelmaat dat bedrijven hun zaken niet of onvoldoende op orde hebben. Besteed meer aandacht aan de juridische kant en voorkom problemen!

Neem contact op
Juridische Bedrijfsscan; toets uw onderneming op juridisch gebied!

Met de aldoor wijzigende wet- en regelgeving is het belangrijk dat u de zaken ook op juridisch gebied in orde hebt voor uw onderneming. U wilt immers niet voor vervelende verrassingen komen te staan. Is uw onderneming bijvoorbeeld geheel AVG proofEen Juridische Bedrijfsscan geeft een goed overzicht van de risico’s binnen uw onderneming!

 

De Juridische Bedrijfsscan voor uw onderneming?

Als ondernemer ligt uw focus op het doen van zaken. Het is echter wel verstandig om in te spelen op nieuwe ontwikkelingen in de wet- en regelgeving. Daarom heeft AAme de Juridische Bedrijfsscan ontwikkeld. Door in een vroeg stadium aandacht te besteden aan de juridische kant, voorkomt u dat u later problemen krijgt.

 

Zekerheid op juridisch gebied

De Juridische Bedrijfsscan brengt de sterke en zwakke punten binnen uw onderneming op juridisch gebied in kaart. Door middel van de scan zijn de verbeterpunten in kaart gebracht. Onze juristen gebruiken de resultaten van de scan om u te adviseren met als doel uw onderneming juridisch goed op orde te hebben. Tijdens de Juridische Bedrijfsscan wordt onder andere gekeken naar:

Het resultaat is waar het om gaat

Nadat wij de Juridische Bedrijfsscan hebben uitgevoerd weet u waar de aandachtspunten liggen. U kunt hier zelf mee aan de slag gaan, maar u kunt ook kiezen voor verdere ondersteuning. Doordat wij een one-stop-shop formule hanteren kunnen wij u overal bij helpen. Zo begeleidt de accountant u bij uw financiering of keuze van rechtsvorm en herzien onze juristen uw contracten en maken uw processen AVG proof.

Juridische Bedrijfsscan

Wilt u meer weten over de Juridische Bedrijfsscan?

Bent u getriggerd en wilt u meer weten over de scan en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Of wilt u meer weten over onze diensten op gebied van arbeidsrecht, fiscaal recht of contractenrecht? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact op met één van onze juristen.

Neem contact op