Wij wijzen u de weg!

Neem gerust contact op voor persoonlijke toelichting en advies.

Neem contact op
Juridisch advies waar u verder mee kunt

Heeft u behoefte aan goed juridisch advies zonder een overschot aan vakjargon? Dan bent u bij AAme op het juiste adres!  Wij beschikken over een team ervaren juristen die u perfect kunnen bijstaan en volgens ons “keep it simple” motto werken. U ontvangt hoogwaardig advies in een begrijpbare taal en tegen een normaal tarief. Dat klinkt toch goed?

 

Juridisch advies

De wet- en regelgeving in Nederland is complex en wijzigt voortdurend. U komt soms in situaties terecht waarbij u graag wil weten welke rechten u heeft. Op zulke momenten kunt u om juridisch advies vragen. Onze juristen beschikken over jarenlange ervaring in de advocatuur en hebben de expertise in huis om u op deze momenten van professioneel advies te voorzien.

 

Expertise op verschillende rechtsgebieden

Juridisch advies is een breed begrip en is toepasbaar op alle rechtsgebieden. Bij AAme specialiseren wij ons onder andere op de volgende gebieden:

 

Wanneer het verder gaat dan advies

Helaas is een goed juridisch advies niet altijd afdoende. Dit is het geval wanneer er bijvoorbeeld sprake is van een conflict of een geschil. Indien uw vraagstuk verder gaat dan het inwinnen van advies bent u ook aan het goede adres. Onze juristen zijn ervaren in het behandelen en oplossen van juridische conflicten en indien nodig kunnen zij u bijstaan in een juridische procedure. Echter, wij proberen dat laatste natuurlijk het liefst voor u te voorkomen.

Indien het echter toch tot een procedure komt is het verstandig dat u zo goed mogelijk bent voorbereid. Onze juristen verdedigen uw belangen en zorgen ervoor dat uw zaak tot een zo goed mogelijk einde komt.

Juridische bedrijfsscan en AVG

De wet voor bescherming van persoonsgegevens (AVG) is van kracht. Het is dus belangrijk dat uw onderneming voldoet aan de strenge eisen van deze wet. Besteed hier voldoende aandacht aan, anders loopt u risico op hoge boetes. Middels onze Juridische Bedrijfsscan brengen wij de sterke en zwakke punten binnen uw bedrijf in kaart. Wij geven dus meteen aan wat u moet doen om uw onderneming AVG proof te maken.

Arbeidsrecht Juridisch advies

Uw situatie voorleggen

Bent u in een situatie terecht gekomen, waarbij u wil weten wat uw rechten zijn? Onze juristen bekijken graag met u uw situatie. Het eerste gesprek is vrijblijvend, waarna er gekeken wordt of er verder advies, hulp of procederen vereist is.

Neem contact op