If the sky is the limit, then go there!

Met een goede marketing & sales strategie is alles mogelijk!

Neem contact op
Efficiëntie staat voorop

Hoe vertel je het verhaal van jouw onderneming? Hoe bereik je de juiste doelgroep? En hoe kun je succesvol koude acquisitie inzetten? Dit zijn allemaal vragen waar onze Marketing & Sales adviseurs ondernemers bij ondersteunen en begeleiden. Voor iedere ondernemer, groot of klein, is het belangrijk een goede marketing- en sales strategie te hebben. U wilt uw budget toch ook goed besteden?

 

Marketing is niet eenvoudig

Veel ondernemers weten niet goed waar ze hun budget aan moeten besteden om de juiste klanten aan te trekken en aan zich te binden. Dit is ook erg lastig en dat begrijpen wij geheel. Ter verduidelijking een praktijkvoorbeeld.

Voorbeeld:
Een lokaal restaurant wordt benaderd om eenmalig standhouder en sponsor op een evenement te zijn. Het restaurant besteedt hier €1.000,- aan. Het resultaat is dat men van heinde en verre naar het evenement komt en de eigenaren van het restaurant het gevoel hebben dat het een groot succes is.

Is het aannemelijk dat dit onderaan de streep winst oplevert?

Onze adviseurs beginnen een paar stadia eerder. Wie wil het restaurant bereiken, ofwel wie is de doelgroep? Waar wordt het evenement gehouden en wat voor mensen komen er naar het evenement? Kortom, wij helpen u de situatie vanuit een ander perspectief te bekijken. Ons doel is dat u uw budget zo besteedt dat u een zo hoog mogelijk rendement behaalt. Het gaat tevens in de marketing en sales om de ROI (return on investment).

 

De ontwikkeling van uw onderneming staat voorop

Vanuit ons perspectief als accountantskantoor richten wij ons op de ontwikkeling van onze cliënten. Veel ‘dure’ marketingbureaus vertellen mooie verhalen en hebben als doel dat u al uw marketingactiviteiten door hen laat verzorgen. Dat is tevens hun verdienmodel. Onze strategie is gericht op het begeleiden van de ondernemer en zorgdragen voor kennis ontwikkeling op het gebied van marketing en sales.

De one-stop-shop formule die wij hanteren zorgt dat wij de startende ondernemer begeleiden in de groei tot een succesvol bedrijf met meerdere werknemers in dienst. Van start-up begeleiding en financieel advies gaan we dan over tot het opstellen van de jaarrekening en het voeren van de salarisadministratie. Ondersteuning op gebied van marketing & sales is vanuit die gedachte dan ook een logische dienst om cliënten bij te staan in hun ontwikkeling.

marketing sales support

 

Marketing & Sales Support houdt concreet in…

dat wij in een eerste gesprek (onder het genot van een goede kop koffie) een inschatting maken van de situatie en vooral luisteren. Naar aanleiding van het gesprek brengen wij de situatie en wensen in kaart en stellen wij een plan van aanpak op. Vervolgens maken wij heldere afspraken met u over de volgende stappen. Wij nemen zaken uit handen en/of trainen u of uw medewerkers zodat u het zelf kunt. Het enige wat telt is een goed eindresultaat.

 

Marketing & Sales diensten

  • Koude acquisitie coaching;
  • Warme acquisitie coaching;
  • Begeleiding in grensoverschrijdende sales naar het Verenigd Koninkrijk;
  • Begeleiding en ondersteuning (bij o.a. storytelling, website ontwikkeling, “corporate branding”, doelgroep bepaling, marketingcampagnes etc.);
  • Online marketing advisering (e-mail marketing, whitepaper marketing, SEO, SEA etc.);
  • Logo en huisstijl ontwikkeling;
  • Vormgeving en DTP (visitekaartjes, brochures, posters, banners etc.).

 

Bespreek de mogelijkheden

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om uw situatie aan ons voor te leggen. Wij helpen u graag!

Neem contact op