Het stuurmiddel voor uw organisatie

De jaarrekening is geen last, maar een hulpmiddel. Neem gerust contact op voor meer informatie!

Neem contact op
De jaarrekening is de basis voor verantwoorde beslissingen

De jaarrekening; het financiële eindverslag van de onderneming dat ieder jaar opgesteld dient te worden. De jaarrekening geeft de prestaties van een onderneming weer en is tevens het uitgangspunt voor verantwoorde beslissingen voor komende jaren.

 

Twee handen aan het stuur

Aan de hand van ontwikkelingen en vergelijkingen in de branche ziet een goede accountant trends. Daardoor kan een goede accountant u voorzien van gepast advies waarmee u uw onderneming de juiste kant op kunt sturen. Onze variërende klantenportefeuille bestaat reeds meer dan 30 jaar uit MKB bedrijven uit Delft en omstreken, ZZP’ers en startende ondernemers. Vandaar dat wij meer dan voldoende kennis en ervaring hebben om u goed te adviseren.

 

Is een jaarrekening verplicht?

Voor de meeste organisatievormen is het verplicht om een jaarrekening te deponeren bij de Kamer van Koophandel. Dit geldt bijvoorbeeld voor een B.V., N.V., Coöperatie, VOF (waarvan alle beherende vennoten buitenlandse kapitaalvennoten zijn) en verenigingen of stichtingen met een onderneming welke in twee opeenvolgende boekjaren minimaal € 6 miljoen [2018] omzet per jaar genereren. Eenmanszaken hoeven niet te deponeren.

Vraagt u zich af of u verplicht bent een jaarrekening op te (laten) stellen?

Neem contact op

 

De “AA Accountant”

Op ons kantoor in Delft werken AA Accountants die verantwoordelijk zijn voor een team van (Junior) Assistent Accountants.

Onze accountants zijn lid van het NBA (Nederlands Beroepsorganisatie van Accountants) en AAme Accountants en Belastingadviseurs is lid van de NOVAK (Nederlandse Orde Van Accountantskantoren).

Uw jaarrekening in handen van onze accountants

In overleg bespreken we welke rol u zelf wenst te vervullen. U kunt er voor kiezen om zelf uw administratie online te boeken. Wij controleren dan enkel of u goed geboekt heeft en of alles klopt. U kunt ook dozen met bonnetjes brengen en al het werk door ons uit laten zoeken en boeken; alles kan dus!

Zodra alle financiële administratie is afgehandeld stellen wij de jaarrekening samen. Uiteraard stellen wij (indien gewenst) ook de aangifte Vennootschapsbelasting op. Nadat wij de jaarrekening hebben opgesteld nemen wij contact met u op. Wij stellen de jaarrekening namelijk niet enkel op, maar bespreken deze onder het genot van een kop koffie met u. Daardoor krijgt u het benodigde advies om uw onderneming te sturen.

Jaarrekening Annual Accounts