De aangifte voor vennootschappen

Neem gerust contact op voor meer informatie en onze tarieven!

Neem contact op
Aangifte vennootschapsbelasting

De vennootschapsbelasting is een belasting die wordt geheven over de winst van de in Nederland gevestigde of naar Nederlands recht opgerichte rechtspersonen. Naamloze vennootschappen en besloten vennootschappen zijn de meest voorkomende rechtspersonen. Bent u dus eigenaar van een BV of een NV? Dan moet u jaarlijks aangifte vennootschapsbelasting doen voor uw bedrijf over de in Nederland behaalde winst. Dit geldt in sommige gevallen ook voor stichtingen en verenigingen.

Het is belangrijk dat het opstellen van uw aangifte vennootschapsbelasting zorgvuldig en goed gebeurt. Onze accountants en belastingadviseurs werken nauw samen, zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Naast het opstellen en indienen van uw aangifte vennootschapsbelasting, wijzen wij u ook op fiscale mogelijkheden en risico’s voor zowel u als uw onderneming. Uiteraard houden wij hierbij rekening met de soms snel veranderende wetgeving, zodat u geen geld laat liggen en niet onnodig veel vennootschapsbelasting betaalt.

 

Offerte voor onze dienstverlening

Wij nodigen u graag uit om – uiteraard geheel vrijblijvend – uw situatie, behoeften en dus ook onze rol te bespreken onder het genot van een kop koffie. Neem dan gerust contact op met één van onze accountants of belastingadviseurs.

Neem contact op

 

Corporation Tax Return

De “RB Belastingadviseur”

Onze belastingadviseurs staan ingeschreven in het Register Belastingadviseurs (RB). Dat betekent dat zij met hun vakmanschap, ervaring en diepgaande, up-to-date kennis van de fiscale spelregels ervoor zorgen dat de fiscale kant van uw zaken goed geregeld zijn.

Voor meer informatie: Kijk op de website van het Register Belastingadviseurs.

SBB erkend leerbedrijf

Wist u dat AAme Accountants en Belastingadviseurs B.V. een erkend leerbedrijf is?

Aangezien wij ons steentje willen bijdragen aan het ontwikkelen van nieuw talent, geven wij studenten de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen binnen een plezierige leer- en werkomgeving.

Voor meer informatie: Kijk op de website van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).