Wij halen het maximale uit uw aangifte

Vraag - geheel vrijblijvend - een offerte aan voor uw Aangifte Inkomstenbelasting!

Vraag offerte aan
Aangifte inkomstenbelasting – tijdig en juist ingediend bij de Belastingdienst

Iedereen in Nederland, die inkomsten uit arbeid of pensioen heeft, is verplicht om aangifte inkomstenbelasting te doen. Wanneer u geen bijzonderheden heeft, biedt de Belastingdienst met de aangifte-app de mogelijkheid om de aangifte zelf te kunnen opstellen en indienen.
Echter, als u wel bijzonderheden heeft, zoals bijvoorbeeld een koophuis, een eigen onderneming of uw persoonlijke situatie is gewijzigd (bijvoorbeeld door scheiding of u heeft in het buitenland gewoond), dan kan het al snel een stuk complexer worden en kunt u de Aangifte-app niet gebruiken. Daarnaast dient u rekening te houden met de door de Belastingdienst opgelegde deadline van 1 mei!

Onze accountants en belastingadviseurs kennen de Belastingwetgeving, zijn op de hoogte van aftrekposten en weten of u daarvoor in aanmerking komt. Door de belastingaangifte aan ons uit te besteden weet u zeker dat deze juist en tijdig wordt ingediend bij de Belastingdienst.

 

De verschillende biljetsoorten

De Nederlandse Belastingdienst kent verschillende biljetsoorten, waarmee aangifte van belasting kan worden gedaan. Afhankelijk van uw (persoonlijke) situatie stelt de Belastingdienst één van deze biljetten beschikbaar. De Belastingdienst verstrekt niet automatisch een papieren biljet als u eerder elektronisch aangifte hebt gedaan; U krijgt wel een papieren bericht dat er aangifte moet worden gedaan.

 

Vooraf ingevulde aangifte (VIA)

Met uw toestemming vragen wij uw gegevens op bij de Belastingdienst, welke wij u dan samen met een kort vragenformulier toesturen om te controleren, aan te vullen en (waar nodig met bijlagen) terug te sturen. Meer hebben wij niet van u nodig. Wij stellen de aangifte inkomstenbelasting voor u op en met uw akkoord dienen wij deze in bij de Belastingdienst. Kortom: veilig, eenvoudig, geautomatiseerd en geoptimaliseerd.

Uw aangifte inkomstenbelasting op het AAme Klantportaal

Alle communicatie en documentatie omtrent uw aangifte, vanaf de offerte tot de daadwerkelijke aangifte en eventuele bezwaarprocedures, kunt u terugvinden op het AAme Klantportaal in uw persoonlijke dossier. Dit zorgt voor een stuk transparantie en een nette online dossiervorming, welke u te allen tijde zelf kunt raadplegen.

 

Vrijblijvende offerte voor uw aangifte inkomstenbelasting

Wij stellen graag – geheel vrijblijvend – een offerte op voor het opstellen van uw aangifte inkomstenbelasting. Hierbij houden wij rekening met de complexiteit van de aangifte en wijzen gebaseerd daarop de behandelaar van uw dossier toe.

Vraag een offerte aan

 

Overige aangiften

Naast de aangifte Inkomstenbelasting behoort het verzorgen van de aangiftes Vennootschaps-, Omzet-, Schenk-, Erf- en Overdrachtsbelasting ook tot onze dienstverlening.

Aangifte Inkomstenbelasting

De “RB belastingadviseur”

Onze belastingadviseurs staan ingeschreven in het Register Belastingadviseurs (RB). Dat betekent dat zij met hun vakmanschap, ervaring en diepgaande, up-to-date kennis van de fiscale spelregels ervoor zorgen dat de fiscale kant van uw zaken goed geregeld zijn. Voor meer informatie: Kijk op de website van het Register Belastingadviseurs.

SBB erkend leerbedrijf

Wist u dat AAme Accountants en Belastingadviseurs B.V. een SBB erkend leerbedrijf is?

Aangezien wij ons steentje willen bijdragen aan het ontwikkelen van nieuw talent, geven wij studenten de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen binnen een plezierige leer- en werkomgeving.

Voor meer informatie: Kijk op de website van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).