Waag de sprong!

Haal het maximale uit uw aangifte! Benieuwd naar ons tarief? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen
Uw aangifte - juist en tijdig ingediend bij de Belastingdienst

“Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker” is de bekende slogan van de Belastingdienst. Voor veel mensen is het indienen van de belastingaangifte echter nog lang niet makkelijk genoeg. En dat is geheel begrijpelijk!
 

Onze dienstverlening Belastingaangifte en Toeslagen

Wij ontzorgen ondernemers en particulieren door de verschillende belastingaangiftes uit handen te nemen. Denk daarbij aan de aangifte(s) voor de Inkomstbelasting, de Vennootschapsbelasting, de Omzetbelasting / BTW, de Schenkbelasting, de Erfbelasting en de aangifte Overdrachtsbelasting.
Zaken als een eigen onderneming, een eigen huis (kopen/verkopen), trouwen of een geregistreerd partnerschap, een scheiding of overlijden maken de aangifte een stuk ingewikkelder. Onze adviseurs kennen de Belastingwetgeving, zijn op de hoogte van aftrekposten en weten of u daarvoor in aanmerking komt.
Door de belastingaangifte aan ons uit te besteden weet u zeker dat deze juist en tijdig wordt ingediend bij de Belastingdienst.
 
Ook op het gebied van de verschillende toeslagen, zoals zorgtoeslag, huurtoeslag, kinderopvangtoeslag of het kindgebonden budget, kunnen wij u van dienst zijn. Toeslagen zijn een aanvulling op het inkomen en vormen een tegemoetkoming van de Nederlandse overheid voor verschillende kosten. Voor alle toeslagen geldt dat de hoogte afhankelijk is van het ‘toetsingsinkomen’. Dit toetsingsinkomen is het totale inkomen van u en uw eventuele toeslag-partner.
Onze adviseurs zijn op de hoogte van de aanvraagtermijnen, kennen de verschillende voorwaarden voor het aanvragen van de diverse toeslagen en kunnen u helpen bij het vaststellen van uw toetsingsinkomen.
 

Aangifteproces

Ons aangifteproces is zoveel mogelijk geautomatiseerd (via ons klantportaal), zodat we efficiënt werken en de kosten voor de klant laag blijven. Komt u echter liever naar ons kantoor om samen met één van de belastingadviseurs uw aangifte of aanvraag voor een toeslag op te stellen? Dan bent u uiteraard ook van harte welkom!
 
Neem contact op

Belastingen

Nieuws